Ιταλία: Φόβοι για κατά συρροή δολοφόνο στη Ρώμη - Δολοφονήθηκαν δύο εκδιδόμενες γυναίκες και μια τρανσέξουαλ

Ιταλία: Φόβοι για κατά συρροή δολοφόνο στη Ρώμη - Δολοφονήθηκαν δύο εκδιδόμενες γυναίκες και μια τρανσέξουαλ

Και οι τρεις δολοφονίες διαπράχθηκαν με μαχαίρι στην περιοχή Πράτι

075_boscarol-notitle200529_npHEw
Δυο εκδιδόμενες γυναίκες και μια τρανσέξουαλ δολοφονήθηκαν σε μια από τις κεντρικότερες περιοχές της Ρώμης, δίπλα από τα δικαστήρια.
Δύο θύματα κατάγονταν από την Κίνα και το τρίτο από την Κολομβία και διέμεναν στην περιοχή Πράτι, κοντά στα δικαστήρια, αλλά και στα γραφεία της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai.

Kαι οι τρεις δολοφονίες διαπράχθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι δύο Κινέζες βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους: η μία στο υπνοδωμάτιο και η δεύτερη έξω από την πόρτα του σπιτιού, στον κοινόχρηστο χώρο του πρώτου ορόφου. Ο δράστης τις μαχαίρωσε θανάσιμα.

Παράλληλα, μια Κολομβιανή τρανσέξουαλ 65 ετών δολοφονήθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα που νοίκιαζε, δίπλα στην οδό Τεουλάντα της Ρώμης, όπου βρίσκονται τα «στούντιο» της Rai. Και σε αυτή την περίπτωση, το έγκλημα διαπράχθηκε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον Τύπο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πρόκειται για τον ίδιο δράστη και μπορεί να πρόκειται για κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιχειρήσει να στερήσει την ζωή και από άλλες εκδιδόμενες γυναίκες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, πολλοί δικηγόροι και ελεύθεροι επαγγελματίες, που εργάζονται και ζουν στην περιοχή, επισκέπτονταν τις εκδιδόμενες γυναίκες το μεσημέρι, πριν ή μετά το γεύμα. Οι έρευνες βασίζονται σε στοιχεία, που βρέθηκαν στα κινητά των δολοφονημένων γυναικών, και σε εικόνες από κάμερες ασφαλείας.

Κλείσιμο
Πολλές εκδιδόμενες γυναίκες μίλησαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και ζήτησαν από τις εισαγγελικές και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ό,τι μπορούν για να εντοπίσουν άμεσα τον δολοφόνο, διότι αισθάνονται να απειλείται σοβαρά η ζωή τους.




Ειδήσεις σήμερα:

ΑΠΘ: Εικόνες καταστροφής στην Πολυτεχνική Σχολή - Βρήκαν μολότοφ - Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

Κιβωτός του Κόσμου - Πατέρας Αντώνιος: Δηλώνει στενοχωρημένος αλλά δεν απαντά για τις καταγγελίες

Κρήτη: Βίαζε την αδερφή των φίλων του από τα 5 της χρόνια - Τον κατήγγειλε η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης