Γκισλέιν Μάξγουελ: «Αφεντικό» και στις φυλακές η μαστροπός του Επστάιν - Έφτιαξε κλίκα και κάνει κουμάντο

Γκισλέιν Μάξγουελ: «Αφεντικό» και στις φυλακές η μαστροπός του Επστάιν - Έφτιαξε κλίκα και κάνει κουμάντο

Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η Γκισλέιν Μάξγουελ στη φυλακή, με τις συγκρατούμενές της να την επιλέγουν να τις εκπροσωπήσει ακόμα και σε... τουρνουά ντάμας

ghislaine_maxwell_arthro
Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η Γκισλέιν Μάξγουελ στη φυλακή αφού, σύμφωνα με ρεπορτάζ, απολαμβάνει την προστασία μιας κλίκας από ισχυρές κρατούμενες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η καταδικασμένη για sex trafficking πρώην κοσμική, που προμήθευε με ανήλικα κορίτσια τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν, εργάζεται στη βιβλιοθήκη της ομοσπονδιακής φυλακής στο Ταλαχάσι όπου εκτίει πλέον την ποινή 20 ετών που της επιβλήθηκε. Μέσω του πόστου της αυτού προτείνει μυθιστορήματα και ιστορικά βιβλία στις κρατούμενες, μια δουλειά που φαίνεται να ταιριάζει στο μορφωτικό της επίπεδο.

Η 60χρονη Βρετανίδα φαίνεται πως ζει μια αρκετά... άνετη ζωή στο σωφρονιστικό κατάστημα και ασχολείται με δραστηριότητες όπως η κεραμική και το παιχνίδι ντάμα. Οι συγκρατούμενές της μάλιστα στην πτέρυγα B όπου βρίσκεται την επέλεξαν για τις εκπροσωπήσει στο τουρνουά ντάμας της φυλακής. «Θες να εκπροσωπήσει ο καλύτερος δυνατός παίκτης και έχει τη φήμη ότι είναι πολύ έξυπνη», λέει πηγή της εφημερίδας.

ghislaine_epstein_art


«Η νικήτρια πτέρυγα κερδίζει ένα πολύ καλό γεύμα με φτερούγες κοτόπουπου, πίτσα και άλλα φαγητά, που είναι πιο γευστικά απο τα γεύματα της φυλακής», συνεχίζει η πηγή της Daily Mail, εξηγώντας ότι αυτός ο διαγωνισμός είναι πολύ σημαντικός για τις κρατούμενες και προσέχουν πολύ ποια θα προτείνουν.

Η καθημερινότητα της Μάξγουελ, αν και πιο ταπεινή από εκείνη που είχε συνηθίσει ως κοσμική, είναι σίγουρα καλύτερη την κατάσταση που επικρατεί σε πολλές φυλακές της χώρας. Η 60χρονη κάνει καθημερινά περιπάτους στη φυλακή χαμηλού επιπέδου ασφαλείας, ενώ έχει πρόσβαση σε μαθήματα κροσέ, επιτραπέζια παιχνίδια και στον στίβο της φυλακής, όπου κάνει τζόγκινγκ.

Mε πληροφορίες από Daily Mail, New York Post




Ειδήσεις σήμερα:

Ο χάρτης των ερευνών για φυσικό αέριο - Γεώτρηση στα Ιωάννινα και εξέδρα στον Πρίνο

Απόρρητη αναφορά της CIA: «Τζιχαντιστής» ο Τούρκος που ήθελε να πετάξει με την Emirates

Ζηλιάρα σύζυγος ξυλοκόπησε την γειτόνισσά της στον Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης