Η Γκισλέιν Μάξγουελ μιλάει από τη φυλακή - «Νιώθω άσχημα για το τίμημα που πληρώνει ο πρίγκιπας Άντριου»

Η Γκισλέιν Μάξγουελ μιλάει από τη φυλακή - «Νιώθω άσχημα για το τίμημα που πληρώνει ο πρίγκιπας Άντριου»

Η «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Daily Mail» για πρώτη φορά μετά την καταδίκη της - Παραδέχεται πως ο «αγαπητός» της φίλος καταστράφηκε μετά τη σχέση με τον παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν

prince-andrew-ghislaine-maxwell
Από την φυλακή της Φλόριντα, όπου εκτίει την ποινή της, η «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ, που αλίευε κυρίως ανήλικες «σκλάβες του σεξ»  για λογαριασμό του πρώην συντρόφου της Τζέφρι Έπσταιν, σπάει της σιωπή της και σε συνέντευξή της στην Daily Mail, αποτίει φόρο τιμής στον «αγαπημένο της φίλο» πρίγκιπα Άντριου.

Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη της Γκισλέιν, που παραχωρεί μετά την καταδίκη της.

Η κόρη του πρώην βαρόνου του βρετανικών ΜΜΕ, Ρόμπερτ Μάξγουελ, δηλώνει ότι νιώθει «τόσο άσχημα» για τον πρίγκιπα 'Αντριου που έγινε παρίας στην βρετανική βασιλική οικογένεια μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Αμερικανό παιδεραστή, Τζέφρι Έπστάιν.

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα «Daily Mail», στο μικρό μαύρο σημειωματάριό της, που ήταν κάποτε ήταν γεμάτο με ονόματα προέδρων, διασημοτήτων του Χόλιγουντ και βασιλιάδων, ένα από αυτά (τα ονόματα) ήταν το πιο σημαντικό γι΄αυτήν: Ο πρίγκιπας Άντριου.

«Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, η Γκισλέιν μιλά για πρώτη φορά για τον «αγαπημένο της φίλο» εκφράζοντας την ειλικρινή θλίψη της για την καταστροφική του πορεία», σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα και προσθέτει: «Ναι, παρακολουθώ τι του συμβαίνει», υποστηρίζει η 60χρονη Μάξγουελ. «Πληρώνει μεγάλο τίμημα για τη σχέση του με τον Τζέφρι Επστάιν. Νοιάζομαι γι' αυτόν και νιώθω τόσο άσχημα».

Αν και είναι σπάνιο για τις αμερικανικές αρχές των φυλακών να εγκρίνουν συνεντεύξεις -ειδικά όταν το προφίλ του κρατούμενου είναι υψηλό- η 60χρονη Μάξγουελ παραχώρησε συνέντευξη, λίγες εβδομάδες αφότου μεταφέρθηκε στο Ομοσπονδιακό Σωφρονιστικό Ινστιτούτο του Ταλαχάσι στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Εκεί θα εκτίσει ποινή κάθειρξης 20 ετών αφού καταδικάστηκε για τον ρόλο της στην αλίευση γυναικών- κυρίως ανηλίκων- που ανήκαν στο «χαρέμι» του Έπσταϊν και ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις του ιδίου και των διάσημων φίλων του.

Αναφορικά με την φωτογραφία που τραβήχτηκε το βράδυ της 10ης Μαρτίου του 2001 και δείχνει τον πρίγκιπα Άντριου με το χέρι του γύρω από τη μέση της 17χρονης τότε, Βιρτζίνια Ρόμπερτς , η Γκισλέιν επισημαίνει: «Ο άντρας πίσω από την κάμερα είναι ο χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν».

andrew_photo1
Κλείσιμο


Αυτή η φωτογραφία – η οποία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Mail στις 27 Φεβρουαρίου του 2011, αποτελεί ντοκουμέντο στην περίπτωση της Βιρτζίνια Ρόμπερτς ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Βρετανό πρίγκιπα όταν ήταν ανήλικη τρεις φορές.

Όπως ο πρίγκιπας Άντριου, έτσι και η Γκισλέιν επιμένει ότι η σχετική φωτογραφία είναι ψεύτικη. «Αυτή τη στιγμή, δεν πιστεύω ότι είναι αληθινή και δεν πιστεύω ότι είναι αυτή που φαίνεται», λέει χαρακτηριστικά.

H Γκισλέιν υποστηρίζει επίσης ότι, όλη η υπόθεση την έχει μετατρέψει σε «κακιά μάγισσα».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν επηρεαστεί από αυτή την ιστορία και έχουν βρεθεί στο στόχαστρο, κάποιοι φίλοι μου που δεν γνώρισαν ποτέ τον Έπσταϊν έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που κυριολεκτικά δεν είχαν καμία σχέση μαζί του έχουν βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα», προσθέτει.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία στην Κρήτη: «Την έκρυβαν τα σκουπίδια, δεν φαινόταν» είπε συντετριμμένος ο σύζυγος της 49χρονης

Τζο Μπάιντεν: «Καμία σοβαρή σχέση μέχρι τα 30» - Viral το βίντεο με τις... συμβουλές του σε νεαρή κοπέλα

Πλεύρης: Περιμένουμε ένα κύμα κορωνοϊού που θα έρθει - Γιατί είμαστε σχετικά αισιόδοξοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης