Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Επανεκλογή για Γκας Μπιλιράκης και Τζον Σαρμπάνης

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Επανεκλογή για Γκας Μπιλιράκης και Τζον Σαρμπάνης

Μετά την Νικό Μαλλιωτάκη και τον Κρις Πάππας

gas-bilirakis
Θετικό ήταν το πρόσημο για τους περισσότερους ομογενείς Βουλευτές στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ καθώς τέσσερις από τους πέντε επανεξελέγησαν στις ενδιάμεσες εκλογές.

Μετά τους Κρις Πάππας και Νικόλ Μαλλιωτάκη, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων θα συνεχίσουν να αποτελούν και οι Γκας Μπιλιράκης και Τζορτζ Σαρμπάνης.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα στην 12η Περιφέρεια της Φλόριντα ο Γκας Μπιλιράκης επικράτησε με σημαντική διαφορά έναντι της Δημοκρατικής Κίμπερλι Γουόκερ καθώς στο 97% των εκλογικών τμημάτων, ο κ. Μπιλιράκης συγκέντρωνε πάνω από το 70%.

Στην 3η Περιφέρεια του Μέριλαντ, διατηρώντας στην μεγαλύτερη διάρκεια της καταμέτρησης μια διαφορά ανώτερη των 10 ποσοστιαίων μονάδων, ο Τζον Σαρμπάνης επανεξελέγη για μια ακόμη χρονιά στα έδρανα του Κονγκρέσσου, επικρατώντας της Γιουρίπζι Μόργκαν.

Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα αποκτά έναν ακόμη σύμμαχο στο Κονγκρέσσο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει μέλος του Ελληνικού Συμβουλίου. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Μενέντεζ Τζούνιορ, τον γιο του φιλέλληνα επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος, στην 8η Περιφέρεια του Νιού Τζέρσεϊ ανακηρύχθηκε νικητής έναντι του Ρεπουμπλικανού Μάρκος Αρόγιο.

Αντίθετα, ανοικτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με την επί χρόνια Βουλευτή της 1ης Περιφέρειας, Ντίνα Τάιτους, η οποία στο 63% της ενσωμάτωσης προηγείτο του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της, Μαρκ Ρόμπερτσον, όμως η καταμέτρηση συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: Οι αρχαιολόγοι ελπίζουν στο «θαύμα» - Ποιες οι πιθανότητες να έχουν βρει τον τάφο της Κλεοπάτρας

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Έχασε ο Τούρκος τηλεγιατρός Dr. Oz - Στους Δημοκρατικούς η έδρα στην Πενσυλβάνια

Μαρία Σολωμού: Ήμουν με 3 - 4 άνδρες την ίδια περίοδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης