Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Η Σάρα Σάντερς, η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Τραμπ, εκλέγεται κυβερνήτρια του Άρκανσο

Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Η Σάρα Σάντερς, η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Τραμπ, εκλέγεται κυβερνήτρια του Άρκανσο

Στην εκστρατεία της η  40χρονη, σφυροκόπησε τον Μπάιντεν που κατ’ αυτή  ευθύνεται για τον «αλματωδώς αυξανόμενο πληθωρισμό», για τα «ολάνοιχτα σύνορα» και την «άνοδο του βίαιου εγκλήματος»

sarah_sanders_usa
Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου όταν ένοικός του ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ, η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, εξελέγη χθες Τρίτη κυβερνήτρια της παραδοσιακά Ρεπουμπλικανικής πολιτείας Άρκανσο, σύμφωνα με προβλέψεις και στατιστικές προβολές αρκετών αμερικανικών ΜΜΕ.

Θεωρείτο φαβορί στην αναμέτρηση με τον Δημοκρατικό Κρις Τζόουνς στην πολιτεία όπου ο πατέρας της Μάικ Χάκαμπι, μορφή της αμερικανικής πολιτικής, υπήρξε κυβερνήτης από το 1996 ως το 2007.

Στην εκστρατεία της η κυρία Σάντερς, 40 ετών, σφυροκόπησε τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν που κατ’ αυτή εφαρμόζει πολιτικές της «ριζοσπαστικής αριστεράς», ευθύνεται για τον «αλματωδώς αυξανόμενο πληθωρισμό», για τα «ολάνοιχτα σύνορα» και την «άνοδο του βίαιου εγκλήματος».

Τόνισε πως σκοπός της ήταν να ενταχθεί στη «ισχυρή συμμαχία συντηρητικών κυβερνητών που υπερασπίζονται την ελευθερία μας».



Κλείσιμο
Η μητέρα τριών παιδιών αναφερόταν συχνά στην οικογένεια και στην πίστη της στην αίθουσα Τύπου του Λευκού Οίκου, όπου είχε ενίοτε τεταμένες σχέσεις με δημοσιογράφους και είχε επικριθεί διότι υπερασπιζόταν αναληθείς ισχυρισμούς του κ. Τραμπ.

Αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή της το καλοκαίρι του 2019, ο κ. Τραμπ εξήρε τη «μαχήτρια» αυτή, κρίνοντας πως θα είναι «φανταστική» στο αξίωμα της κυβερνήτριας του Άρκανσο.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Με τον Κέρι τα είπε ο Μητσοτάκης στην Αίγυπτο - Παρέμβαση για τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αίγυπτο - Ελπίδες ότι βρέθηκε ο τάφος της Κλεοπάτρας

Παρατείνονται οι κυρώσεις κατά Τούρκων για τις παράνομες γεωτρήσεις στην Κύπρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης