Από τον Λευκό Οίκο στην τηλεόραση: Στο Fox η Σάντερς, στο Dancing with the Stars o Σπάισερ

20834731

Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού οίκου Σάρα Σάντερς αναλαμβάνει σχολιάστρια στο Fox News και στην αγαπημένη εκπομπή του Ντόναλντ Τραμπ – Καριέρα... χορευτή για τον  Σον Σπάισερ, που θα μετέχει στο τηλεπαιχνίδι του ABC

Στην τηλεόραση αποκαθίστανται οι πρώην εκπρόσωποι Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, αν και όχι απαραίτητα στο αντικείμενο της παλιάς εργασίας τους.

Η Σάρα Σάντερς αναμένεται στις 6 Σεπτεμβρίου ότι θα κάνει ντεμπούτο στο Fox News και μάλιστα στην αγαπημένη —όπως φαίνεται από τις παραπομπές στις αναρτήσεις του— εκπομπή του Τραμπ, το Fox and Friens, που παίζεται το πρωί.

Σύμφωνα με το κανάλι, η Σάντερς θα κάνει σχόλια και πολιτικές αναλύσεις. «Είμαι κάτι παραπάνω από υπερήφανη που εντάσσομαι στην απίστευτη ομάδα των σχολιαστών» του Fox News, ανέφερε η ίδια.

Η Σάρα Σάντερς, ένθερμη υποστηρίκτρια του Τραμπ, έσπασε μια παράδοση δεκαετιών ως εκπρόσωπος του προέδρου, καταργώντας σταδιακά το καθημερινό μπρίφινγκ στην αίθουσα Τύπου, προτιμώντας να παραχωρεί αυθόρμητες και απρογραμμάτιστες συνεντεύξεις, όπως κάνει και ο ίδιος ο Τραμπ.

Από τον Λευκό Οίκο στο Dancing With The Stars

Ως... χορευτής θα διαγωνιστεί στο Dancing with the Stars ο προκάτοχός της Σον Σπάισερ. Η εκπομπή θα παιχτεί τον χειμώνα στο αντίπαλο ABC.Η άφιξη της Σάντερς στο Fox News αναμένεται ότι θα χαροποιήσει τον Τραμπ ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για το κανάλι. «Το Fox δεν είναι πια αυτό που ήταν», δήλωσε πρόσφατα.

Ο Μπιλ Σάιν, πρώην διευθυντικό στέλεχος του Fox News, υπήρξε επί περίπου έναν χρόνο διευθυντής επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ. Είχε πάρει τη θέση της Χόουπ Χικς, στενής συνεργάτιδας του προέδρου, η οποία έχει επίσης ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης