Βρετανία: Γονείς παγίδευσαν 39χρονο καθηγητή που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές του μέσω διαδικτύου

Βρετανία: Γονείς παγίδευσαν 39χρονο καθηγητή που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές του μέσω διαδικτύου

Οι γονείς πήραν το νόμο στα χέρια τους και κατάφεραν να τον παγιδεύσουν χρησιμοποιώντας το προφίλ ενός 14χρονου κοριτσιού

Teacher
Γονείς κατάφεραν να παγιδεύσουν 39χρονο καθηγητή ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά τα παιδιά τους μέσω διαδικτύου. Το περιστατικό συνέβη στη Μεγάλη Βρετανία.

Παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους οι γονείς έδωσαν ραντεβού στον 39χρονο σε πάρκινγκ ξενοδοχείου, του έδειξαν τα ενοχοποιητικά στοιχεία και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε και τον ανακρίνει.

Ο άνδρας που φαίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο να κάθεται στο αυτοκίνητό και τα πρόσωπό του είναι καλυμμένο για νομικούς λόγους, είναι ένας 39χρονος καθηγητής μαθηματικών, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε μικρά παιδιά μέσω διαδικτύου.

«Ο λόγος που είμαστε σήμερα εδώ, είναι για να σου μιλήσουμε για την online δραστηριότητά σου, καθώς συνομιλούσες σεξουαλικά με ανηλίκους».

Γονείς των παιδιών κατάφεραν να παγιδεύσουν τον 39χρονο χρησιμοποιώντας το προφίλ ενός 14χρονου κοριτσιού. Ο δράστης φτάνει σε πάρκινγκ ξενοδοχείου, στο οποίο οι γονείς και όχι το κορίτσι του έχουν δώσει ραντεβού.



Κλείσιμο
Δύο άνδρες και μία γυναίκα τον ρωτούν εάν είναι δικά του τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που έστελνε στο μικρό κορίτσι. Ο δράστης σαστισμένος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά τελικά παραδέχεται τις πράξεις του.

Οι γονείς του δείχνουν έναν φάκελο με όλα τα μηνύματα που έστελνε το τελευταίο διάστημα μέσα από πέντε διαφορετικά προφίλ. Ο 39χρονος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί και ζητά ο ίδιος να έρθει η αστυνομία.

Περιπολικό έφτασε στο σημείο και αφού οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τους γονείς, πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονος καθηγητή.

Ο 39χρονος, που είναι και πατέρας ενός παιδιού, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, όπου η ανάκριση του συνεχίζεται. Οι τοπικές αρχές δεν έχουν δώσει στην δημοσιότητα ακόμη στοιχεία της ταυτότητάς του.

Εντύπωση προκαλεί πως καθ’ όλη την διάρκεια του διαλόγου γονέων και δράστη δεν ασκήθηκε ούτε λεκτική, ούτε και σωματική βία προς το συγκεκριμένο δράστη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co2v9n1m27zd)


Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Με 19 άτομα στο κελί των φυλακών Τριπόλεως

Βιασμός 12χρονης: Δύο ακόμη συλλήψεις τις επόμενες ώρες


Χουάν Κάρλος - Περισσότερες αποκαλύψεις από την πρώην ερωμένη του: «Τηλεφωνούσε 10 φορές τη μέρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης