Νάνσι Πελόζι: Νέα στοιχεία για την επίθεση στο σπίτι της - Ο δράστης ήθελε να την κρατήσει όμηρο

Νάνσι Πελόζι: Νέα στοιχεία για την επίθεση στο σπίτι της - Ο δράστης ήθελε να την κρατήσει όμηρο

Ο δράστης ζει παράνομα στις ΗΠΑ εδώ και χρόνια - Βρίσκεται αντιμέτωπος, μεταξύ άλλων, με τις κατηγορίες της επίθεσης και της απόπειρας απαγωγής

pelosi-and-husband-m
Νέα στοιχεία έδωσε στο φως της δημοσιότητας το FBI σχτικά με την επίθεση στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι, όπου ο σύζυγός της Πολ. δέχτηκε επίθεση με σφυρί  από τον 42χρονο David DePape.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο δράστης είχε σχεδιάσει την εισβολή στο σπίτι της Πελόζι, με σκοπό να την «κρατήσει όμηρο και να της σπάσει τα γόνατα» σε περίπτωση που του «έλεγε ψέματα».

Ο DePape εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού στο Σαν Φρανσίσκο και φέρεται να φώναζε «πού είναι η Νάνσι;».  Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, βρισκόταν στην Ουάσινγκτον όταν ο διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της και επέστρεψε στο Σαν Φρανσίσκο για να είναι κοντά στον σύζυγό της.

Ο  DePape ο οποίος είναι υπό κράτηση, βρίσκεται αντιμέτωπος μεταξύ άλλων με τις κατηγορίες της επίθεσης και της απόπειρας απαγωγής.

Ο Πολ Πελόζι, ο οποίος ήταν μόνος στο σπίτι όταν εισέβαλε ο DePape, κάλεσε την αστυνομία που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα για να βρει τον 82χρονο και τον DePape, 42, να παλεύουν με ένα σφυρί, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Πολ Πελόζι παραμένει νοσηλευόμενος στη μονάδα εντατικής θεραπείας έχοντας στο πλευρό του μέλη της οικογένειάς του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Στα μέσα Νοεμβρίου το νέο κύμα στην Ελλάδα, λένε οι επιστήμονες

Πόλεμος στην Ουκρανία - Αντιπερισπασμός Πούτιν για τις ήττες στο πεδίο των μαχών - Τι σημαίνει για την... τσέπη μας η κατάρρευση της συμφωνίας για τα σιτηρά

Αδιανόητες εικόνες στο Βελιγράδι: Πατέρας - προπονητής τένις ξυλοκόπησε την 14χρονη κόρη του στην προπόνηση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης