Βραζιλία: Με λυγμούς έκλαιγαν οι Μπολσοναρίστας μετά τον θρίαμβο του Λούλα - Δείτε φωτογραφίες

Βραζιλία: Με λυγμούς έκλαιγαν οι Μπολσοναρίστας μετά τον θρίαμβο του Λούλα - Δείτε φωτογραφίες

Οι οπαδοί του ακροδεξιού Μπολσονάρου δεν μπόρεσαν να πιστέψουν το ιστορικό come back του Λούλα στην εξουσία

000_32MG9JC
Την ώρα που κόκκινες ανθρωποθάλασσες που είχαν συγκεντρωθεί στην λεωφόρο Παουλίστα στο Σάο Πάολο αλλά και σε άλλους δρόμους μεγάλων πόλεων προκειμένου να πανηγυρίσουν την ιστορική νίκη του Λούλα Ντα Σίλβα, στην αντίπερα όχθη και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο του ακροδεξιού προέδρου Μπολσονάρου επικρατούσε κατήφεια και προβληματισμός.

Είναι ενδεικτικό ότι μόλις έγιναν γνωστά τα οριστικά αποτελέσματα που έδειξαν ότι ο Λούλα έκανε ιστορικό come back στην προεδρία της χώρα οι Μπολσοναρίστας που είχαν συγκεντρωθεί σε πολλά σημεία της πρωτεύουσας Μπραζίλια προκειμένου να πανηγηρίσουν άρχισαν να πέφτουν στα γόνατα και να υψώνουν τα χέρια τους προς τον ουρανό θέλοντας να προσευχηθούν προκειμένου ο... Θεός να αλλάξει την κατάσταση.
«Χρειαζόμαστε ένα θαύμα», ακούστηκε να λέει κάποιος υποστηρικτής του ακροδεξιού απερχόμενου προέδρου δια μικροφώνου ενώ την ίδια ώρα οι υποστηρικτές του έκλαιγαν καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το εκλογικό αποτέλεσμα. «Ελπίζω ακόμη ότι ο πρόεδρος θα συναντηθεί με τους στρατηγούς, ελπίζουμε ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή», είπε ένας 57χρονος οδοντίατρος στο Γαλλικό Πρακτορείο, ζητώντας να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Κλείσιμο


Την ίδια ώρα μία 50χρονη δασκάλα, η Ρουθ ντα Σίλβα Μπαρμπόσα, εμφανίστηκε «εξοργισμένη» με το αποτέλεσμα που σηματοδότησε την ήττα του Μπολσονάρου. «Ο λαός της Βραζιλίας δεν πρόκειται να καταπιεί τις ψεύτικες εκλογές και να παραδώσει το έθνος μας σε έναν κλέφτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

000_32MG97A
000_32MG9VT
000_32MG9JC



Ο Ροτζέριο Μπαρμπόσα, που πουλούσε σημαίες της Βραζιλίας κοντά σε σταθμό του μετρό στο Σάο Πάολο, μάζεψε θλιμμένος τα εμπορεύματά του. «Ήρθα σε περίπτωση που κέρδιζε ο Μπολσονάρου, για να πουλήσω τις σημαίες του», είπε ο 58χρονος. «Προτίμησα τον Μπολσονάρου, Θεός, οικογένεια, τέλος πάντων. Θα δούμε τώρα τι μπορεί να κάνει ο Λούλα για εμάς». 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για οδηγό λεωφορείου στον Ασπρόπυργο: Τον πυροβόλησαν ενώ οδηγούσε - Τρεις συλλήψεις

Ιστορικό ρεκόρ για τη Ρεβυθούσα - Εκφορτώθηκαν 60 φορτία LNG το α’ εξάμηνο

Όσα έγιναν στη συναυλία της Panik: Η συγκίνηση του Αργυρού, η αποθέωση για τον 50 Cent
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης