Πρίγκιπας Χάρι: Παραμένει στον «πάγο» η σχέση του με τον Ουίλιαμ - «Μιλάνε ελάχιστα»

Πρίγκιπας Χάρι: Παραμένει στον «πάγο» η σχέση του με τον Ουίλιαμ - «Μιλάνε ελάχιστα»

Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι εκδίδονται στις 10 Ιανουαρίου και... επιφυλάσσουν «βόμβες» για το Παλάτι

harry-william
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «έχει μιλήσει ελάχιστα» με τον πρίγκιπα Χάρι από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα για τα απομνημονεύματα του αδερφού του, σύμφωνα με βασιλικούς εμπειρογνώμονες.

Η βασιλική οικογένεια φέρεται να είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» για να διαβάσει τα απομνημονεύματα του Χάρι, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Έχουν δικηγόρους έτοιμους να το διαβάσουν, αλλά δεν θα το δουν μέχρι να βγει. Αν είναι πολύ ήπιο, δεν θα αξίζει τα εκατομμύρια που του έχουν ήδη πληρώσει», είπε στη The Sun Online, η βασιλική συγγραφέας Άντζελα Λέβιν.

Ο «αντάρτης» των βρετανικών ανακτόρων, που έκοψε τον «ομφάλιο λώρο» με την βρετανική βασιλική οικογένεια και μετεγκαταστάθηκε στη Φλόριντα, ανοίγει την καρδιά του μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, με τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του, Ουίλιαμ να εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το περιεχόμενό του.

Η κυκλοφορία του βιβλίου καθυστέρησε λόγω του θανάτου της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Τώρα, όμως, με την έλευση της νέας χρονιάς, τα απομνημονεύματα του συζύγου της Μέγκαν Μαρκλ θα λάβουν περίοπτη θέση στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

Οι εκδότες των απομνημονευμάτων έχουν καταστήσει σαφές ότι ο Χάρι δεν θα αποφύγει ευαίσθητα θέματα, όπως η απόφαση της οικογένειας να ενθαρρύνει αυτόν και τον μεγαλύτερο αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ να περπατήσουν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους Νταϊάνα.

Θα μπορούσε επίσης να αποκαλύψει ποιο μέλος της μοναρχίας ισχυρίζεται ότι έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο σχετικά με το πιθανό χρώμα του δέρματος του τότε αγέννητου γιου του Archie ή να ρίξει φως στην τεταμένη σχέση του με τον πατέρα του και στις ταραγμένες στιγμές με τον Ουίλιαμ.

Ειδήσεις σήμερα:

Χρυσοί κληρονόμοι και τοκογλύφοι - Δάνειζαν, εκβίαζαν και απήγαγαν τα θύματά τους

Σεσημασμένος ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Οι Τούρκοι διέκοψαν τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας στην απονομή Ψωμά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης