Βασίλισσα Ελισάβετ: Μια παλιά χριστουγεννιάτικη κάρτα προς τον Ουίλιαμ γίνεται ξανά viral

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μια παλιά χριστουγεννιάτικη κάρτα προς τον Ουίλιαμ γίνεται ξανά viral

«Ουίλιαμ, ελπίζω να απολαμβάνεις να το ανοίγεις κάθε μέρα. Η γιαγιά» έγραφε το σημείωμα

william-elizabeth
Ένα συγκινητικό σημείωμα που είχε στείλει η βασίλισσα Ελισάβετ στον εγγονό της και πρίγκιπα της Ουαλίας για τα Χριστούγεννα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ο λογαριασμός των θαυμαστών του στέμματος στο Twitter, Real Royal Mail, μοιράστηκε σήμερα τη φωτογραφία μιας ιδιόχειρης επιστολής της βασίλισσας Ελισάβετ πριν από αρκετά χρόνια, στην οποία απευθυνόταν στον εγγονό της, πρίγκιπα Oυίλιαμ.

«Μια κάρτα που ήταν γραμμένη από τη βασίλισσα Ελισάβετ στάλθηκε στον νεαρό πρίγκιπα Ουίλιαμ μαζί με ένα ημερολόγιο. Αγοράστηκε από πρώην υπάλληλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα», έγραφε η ανάρτηση στο Twitter, η οποία συνοδεύεται από την σχετική φωτογραφία της επιστολής.
«Ουίλιαμ, ελπίζω να απολαμβάνεις να το ανοίγεις κάθε μέρα. Η γιαγιά» έγραφε το σημείωμα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Κλείσιμο
Όπως ήταν φυσικό, πολλοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας κατέκλυσαν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα, αναφερόμενοι στην αγαπημένη τους βασίλισσα.

Το σημείωμα βγήκε σε δημοπρασία τον Δεκέμβριο του 2016 και αναμενόταν να φτάσει τις 1.400 λίρες. Εκείνη την εποχή, ο Robert Livingston, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της RR Auction με έδρα τη Βοστώνη, το χαρακτήρισε «μια αλληλογραφία που συναντάται σπάνια μέσα από τη βασιλική οικογένεια και που ενισχύεται από τον κατάλληλο χριστουγεννιάτικο συσχετισμό».

Την ίδια ώρα,  ειδικός επί των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας τόνισε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας «προστατεύει» τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις από τη θλίψη τους για τον θάνατο της βασίλισσας.

Και πρόσθεσε: «Αν και ο Ουίλιαμ θα έχει αναμφίβολα στιγμές που θα νιώθει πολύ λυπημένος, θα προσπαθήσει να προστατεύσει τα παιδιά από αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Η 38χρονη έστελνε απειλητικά μηνύματα σε πρώην σύντροφό της

Βάρκιζα: Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» - Άρπαξαν κοσμήματα αξίας ενός εκατ. ευρώ

Vienna Open: Το τερμάτισε ο Τσιτσιπάς - Έβρισε τον πατέρα του και τον έδιωξε από την εξέδρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης