Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σε ρόλο «Ρόκι Μπαλμπόα» φόρεσε γάντια του μποξ δοκιμάζοντας πυγμαχικές κινήσεις

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σε ρόλο «Ρόκι Μπαλμπόα» φόρεσε γάντια του μποξ δοκιμάζοντας πυγμαχικές κινήσεις

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ακούγοντας τις οδηγίες δύο νεαρών προπονητών έριξε μερικές γροθιές δείχνοντας ότι θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει καριέρα πυγμάχου

000_32LC4LDD
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου Ουίλιαμ άφησε για λίγο στην άκρη τα καθήκοντά του και έγινε «Ρόκυ Μπαλμπόα». Ο Ουίλιαμ συνοδευόμενος από την σύζυγό του Κέιτ βρέθηκαν στο Ολυμπιακό πάρκο του Λονδίνου μαζί με προσωπικότητες του βρετανικού αθλητισμού. 

Αφού πρώτα έδειξε την ικανότητά του στο ποδόσφαιρο - είναι γνωστή η αγάπη του για τον Άστον Βίλα - στη συνέχεια φόρεσε τα γάντια του μποξ δοκιμάζοντας πυγμαχικές κινήσεις. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ακούγοντας τις οδηγίες δύο νεαρών προπονητών έριξε μερικές γροθιές δείχνοντας ότι θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει καριέρα πυγμάχου.


Ουίλιαμ και Κέιτ  τίμησαν με την παρουσία τους το αθλητικό κίνημα των προπονητών που για 10η χρονιά πραγματοποιούν γιορτή με φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και για να βάλουν τα μικρά παιδιά στον κόσμο του αθλητισμού και να μάθουν την ιστορία του στην Βρετανία. Στόχος της εκδήλωσης είναι να εμπνεύσουν νέα παιδιά για να ασχοληθούν με την προπονητική στο μέλλον, αλλά και να βοηθήσουν κοινότητες και παιδιά με ειδικές ανάγκες, ώστε να μπουν στον κόσμο των σπορ.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν η αρχηγός της γυναικείας ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι, Στεφ Χότον, ο έξι φορές κάτοχος ολυμπιακού μεταλλίου στη γυμναστική, Μαξ Γουίτλοκ και η προπονήτρια του τένις, Τζούντι Μάρεϊ, μητέρα του Αντι Μάρεϊ.



Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Συνάντηση με Χουλουσί Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Βιασμός 12χρονης: «Η ίδια την έφερνε στον οίκο ανοχής» - Νέες συγκλονιστικές καταγγελίες για τον ρόλο της μητέρας

Ελβετία: Πωλείται το σπίτι της Αλίνα Καμπάεβα για 75,5 εκατ. δολάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης