Σομαλία: 9 νεκροί, 47 τραυματίες κατά την επίθεση ισλαμιστών σεμπάμπ κατά ξενοδοχείου
Οι τέσσερις δράστες μέλη της αλ Σεμπάμπ σκοτώθηκαν από την αστυνομία
Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 47 τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση που πραγματοποίησαν ισλαμιστές σεμπάμπ κατάξενοδοχείου στο Κισμάγιο, μεγάλη πόλη της Σομαλίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Ασφαλείας του κρατιδίου Τζούμπαλαντ.
«Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 47 τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση , ανάμεσά τους μαθητές που έβγαιναν από γειτονικό σχολείο την ώρα της επίθεσης», η οποία διήρκεσε περισσότερες από έξι ώρες, δήλωσε ο υπουργός Γιουσούφ Χουσέιν Οσμάν.
Στην επίθεση συμμετείχαν τέσσερις άνδρες. Ο ένας ανατίναξε το παγιδευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στην πύλη του ξενοδοχείου και στη συνέχεια οι υπόλοιποι τρεις επιτέθηκαν.
Και οι τέσσερις σκοτώθηκαν από την αστυνομία. Η οργάνωση αλ Σεμπάμπ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.