Κέιτ Μίντλετον: Εκνευρίζεται ολοένα και περισσότερο με την Καμίλα

Κέιτ Μίντλετον: Εκνευρίζεται ολοένα και περισσότερο με την Καμίλα

Πηγές προσκείμενες στη βασιλική οικογένεια του Λονδίνου λένε ότι η σύζυγος του βασιλιά Κάρολου «έχει αλλάξει συμπεριφορά μετά τον θάνατο της Ελισάβετ»

camilla-kate-middleton
H Κέιτ Μίντλετον, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, φέρεται να έχει εκνευριστεί με την Καμίλα. Πηγές προσκείμενες στην οικογένεια υποστήριξαν ότι η Κέιτ πιστεύει ότι η συμπεριφορά της Καμίλα έχει αλλάξει προς το χειρότερο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να λένε ότι το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ κατά τον οποίο η Κέιτ είπε κατάμουτρα τι ακριβώς αισθάνεται για την Καμίλα.

Η Καμίλα δεν απίρνει στα σοβαρά τον ρόλο της
«Από τότε που πέθανε η βασίλισσα, η Καμίλα δείχνει σε όλους ποιος είναι το αφεντικό», υποστήριξε η πηγή στο «Radar Online». «Η Κέιτ εκνευρίζεται ολοένα και περισσότερο μαζί της», πρόσθεσε η πηγή. «Πιστεύει ότι η Καμίλα δεν παίρνει στα σοβαρά τα βασιλικά της καθήκοντα και ότι δεν της αξίζει ο ρόλος. Τα πράγματα μεταξύ τους έχουν γίνει εξαιρετικά άβολα».

Και δεύτερη πηγή μιλά για την υποτιθέμενη ρήξη τους
Μια δεύτερη πηγή έδωσε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την υποτιθέμενη ρήξη μεταξύ τους. «Ναι, η Καμίλα έχει χριστεί και διοριστεί από τον Κάρολο και ευλογήθηκε από την Αυτού Μεγαλειότητα πριν από τον θάνατό της», είπε η δεύτερη πηγή για να προσθέσει: «Δεν σημαίνει ότι η Κέιτ πρέπει να τη συμπαθεί ή να τη σέβεται, ειδικά δεδομένης της ιστορίας της Καμίλα».

Η δυσαρέσκεια της Κέιτ
Η ιστορία που αναφέρθηκε παραπάνω είναι η σχέση που είχαν ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα, ενώ ο πρώτος ήταν ακόμα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Έχει η Καμίλα αυτή την ανώτερη στάση όπου όλοι πρέπει να υποκλιθούν μπροστά της», είπε η πηγή. Αυτή η εξέλιξη – αν αληθεύουν τα παραπάνω – έχει δυσαρεστήσει έντονα την Κέιτ Μίντλετον. «Η Κέιτ έχει υπερβεί τα εσκαμμένα για να τηρήσει όλες τις αξίες που απαιτούνται από τους εργαζόμενους βασιλείς, αλλά η Καμίλα δεν φαίνεται να κάνει το ίδιο».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Εζησε μαχητής, έφυγε ήρωας

Βιασμός 12χρονης: Έρχονται νέες συλλήψεις - Στον ανακριτή σήμερα η μητέρα

Ενεργειακά: Έρχεται η «μάχη» για το «δυναμικό πλαφόν» - Κοινές προμήθειες αερίου και «φρένο» στην τιμή του LNG
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης