Κέιτ Μίντλετον vs Καμίλα Πάρκερ: Ποια από τις δύο είναι πιο πλούσια

Κέιτ Μίντλετον vs Καμίλα Πάρκερ: Ποια από τις δύο είναι πιο πλούσια

Η Καμίλα Πάρκερ μπήκε στη βασιλική οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και η Κέιτ Μίντλετον το 2011

Camila-Kate
Η Καμίλα Πάρκερ και η Κέιτ Μίντλετον κατέχουν βασιλικούς τίτλους και εδώ και χρόνια υπηρετούν τη βασιλική οικογένεια. Η Καμίλα είναι σήμερα η βασιλική σύζυγος και το ίδιο θα συμβεί και με την Κέιτ όταν ανέβει στον θρόνο ο Γουίλιαμ.

Και οι δύο έχουν τεράστιο πλούτο ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, με τους συζύγους τους να είναι δικαιούχοι πολλών εκατομμυρίων κεφαλαίων λόγω της βασιλικής τους ιδιότητας.

Η καθαρή τους αξία
Η Καμίλα και η Κέιτ έχουν και οι δύο μια καθαρή αξία εκατομμυρίων, αλλά σύμφωνα με το «Celebrity Net Worth», η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έχει καθαρή αξία 5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Κέιτ Μίντλετον φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η Κέιτ Μίντλετον ασχολήθηκε με τη βιομηχανία της μόδας πριν από τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και εγκατέλειψε την καριέρα της για να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του ενεργού βασιλικού μέλους.

Camila-Kate1


Πώς η Καμίλα και η Κέιτ έγιναν γαλαζοαίματες
Η Καμίλα Πάρκερ μπήκε στη βασιλική οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μετά το γάμο της με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος είχε χάσει με τραγικό τρόπο τη σύζυγό του πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα λίγα χρόνια νωρίτερα.

Κλείσιμο
Η σχέση τους επικρίθηκε έντονα, αλλά ο βασιλιάς Κάρολος Γ' δεν υποχώρησε και δήλωσε ότι η σχέση του με την Καμίλα ήταν αδιαπραγμάτευτη και τον βοήθησε να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του.

Η Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011 και τον γάμο τους φέρεται να παρακολούθησαν 300 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, Η Μίντλετον κατέχει πλέον τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

φωτογραφίες: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης