ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάλος στη Γερμανία: Βουλευτής του ακροδεξιού AfD «χορεύει» πάνω στο μνημείο του Ολοκαυτώματος που βρίσκεται στο Βερολίνο

Σάλος στη Γερμανία: Βουλευτής του ακροδεξιού AfD «χορεύει» πάνω στο μνημείο του Ολοκαυτώματος που βρίσκεται στο Βερολίνο

Ο Ισραηλινός πρέσβης στο Βερολίνο πήρε θέση για το συγκεκριμένο συμβάν και μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έγραψε ότι o Χόλγκερ Βίντερσταϊν έχει  «ντροπιάσει τον εαυτό του και το κόμμα του»

olokaytoma
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν τον  Χόλγκερ Βίντερσταϊν, βουλευτή του ακροδεξιού AfD -Εναλλακτικοί για τη Γερμανία - να βρίσκεται με τεντωμένα χέρια πάνω στις πλάκες του μνημείου του Ολοκαυτώματος που βρίσκεται στο Βερολίνο.  Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον ακροδεξιό βουλευτή προέρχεται από τη διαδήλωση που διοργάνωσε το AfD το προηγούμενο Σάββατο. 

Το μνημείο του Ολοκαυτώματος δημιουργήθηκε προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη των 6 εκατ. Εβραίων που δολοφονήθηκαν από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Την ίδια ώρα το AfD μετά τον σάλο που ξέσπασε έκανε γνωστό ότι θα λάβει μέτρα κατά του βουλευτή ο οποίος εκπροσωπεί την Θουριγγία ένα μικρό κρατίδιο της κεντρικής Γερμανίας.

Ο Ισραηλινός πρέσβης στο Βερολίνο πήρε θέση για το συγκεκριμένο συμβάν και μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έγραψε ότι έχει  «ντροπιάσει τον εαυτό του και το κόμμα του».

Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης