Ουκρανία: Άρχισαν να καλύπτουν με σοβά το πρόσωπο του Μασκ σε διαφημιστικές πινακίδες στην Οδησσό - Βίντεο

Ουκρανία: Άρχισαν να καλύπτουν με σοβά το πρόσωπο του Μασκ σε διαφημιστικές πινακίδες στην Οδησσό - Βίντεο

Οι τελευταίες αναρτήσεις του Έλον Μασκ στο Twitter και η πληρφορία περί συνομιλίας με τον Πούτιν, έχουν εξοργίσει τους Ουκρανούς

musk_odessa
Οι ουκρανικές αρχές ξεκίνησαν να αφαιρούν το πρόσωπο του Έλον Μασκ από τις διαφημιστικές πινακίδες, οι οποίες ευχαριστούσαν διάσημα πρόσωπα της Δύσης για την παροχή υποστήριξης στο Κίεβο και τις προσπάθειές του να αποκρούσει τη ρωσική εισβολή.

Οι αρχές της Οδησσού κυκλοφόρησαν την Τετάρτη πλάνα από έναν δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος κάλυπτε με σοβά το πρόσωπο του ιδρυτή της SpaceX και της Tesla, ενώ άφησαν άθικτα τα πορτρέτα άλλων διασημοτήτων. Το γραφείο του δημάρχου της μεγάλης ουκρανικής πόλης επιβεβαίωσε ότι αφαίρεσε τη φωτογραφία του.



Κλείσιμο
Ο Μασκ είχε θεωρηθεί ευεργέτης για την Ουκρανία πριν από μερικούς μήνες για τον εφοδιασμό της χώρας με δορυφόρους Starlink για να βοηθήσει στη μάχη κατά των στρατευμάτων του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ωστόσο, οι τελευταίες του κινήσεις με τις αναρτήσεις περί ειρήνης στο Twitter και η πληροφορία που κυκλοφόρησε για συνομιλία του με τον Πούτιν πριν «ανεβάσει» ένα ιδιότυπο δημοψήφισμα στον λογαριασμό του, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις τόσο από τους Ουκρανούς κυβερνώντες, όσο και από τον απλό κόσμο.

Ο Serhiy Prytula, ένας γνωστός εθελοντής του στρατού της Ουκρανίας, αποκάλυψε επίσης την Τετάρτη ότι έστειλε στον Μασκ ένα βιβλίο για την ουκρανική ιστορία. «Ελπίζω να σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατί η υποταγή στη ρωσική σατανική αυτοκρατορία δεν είναι επιλογή για τους Ουκρανούς!», έγραψε στο Twitter.


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Καρδίτσα - 12χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Προφυλακιστέοι ο 53χρονος και ο 42χρονος για τον βιασμό της 12χρονης

Δικηγόρος Αναγνωστόπουλου για τη μεταφορά της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες: «Δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης