Αναγνωστόπουλος: «Δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη» λέει ο δικηγόρος του για τη μεταφορά της Λυδίας στις Φιλιππίνες

Αναγνωστόπουλος: «Δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη» λέει ο δικηγόρος του για τη μεταφορά της Λυδίας στις Φιλιππίνες

Ανέφερε πως η εν λόγω  κίνηση αποτελεί «απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου» - Άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να λυθεί δικαστικά η υπόθεση

λυδια73290
Αιφνιδιασμένος φαίνεται να είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τις εξελίξεις που θέλουν τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν να έχουν φύγει για τις Φιλιππίνες πέρνοντας μακριά από την Ελλάδα την μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν τη χώρα, θέλοντας η δύο χρονών εγγονή τους να μεγαλώσει σε ασφαλές περιβάλλον, μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της.

Από την πλευρά του 34χρονου πατέρα του μικρού κοριτσιού -και δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς-  έρχεται η πρώτη αντίδραση μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης, ο οποίος κάνει λόγο για μια κίνηση που αιφνιδίασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ενώ άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να λυθεί το ζήτημα δια της δικαστικής οδού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο TheNewspaper.gr δήλωσε τα εξής:  «Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δεν θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».

Σημειώνεται πως η  Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδερφή της δολοφονημένης Καρολάιν. Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype.

Μάλιστα, αυτό το αίτημα θα καταθέσει  και δικαστικά η πλευρά της οικογένειας Κράουτς. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια της Καρολάιν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς για τον τόπο διαμονής της μικρής Λυδίας, καθώς ασκούν την γονική μέριμνα και την επιμέλεια του παιδιού, ύστερα από δικαστική απόφαση.


Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης