Η ρωσική υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας FSB ερευνά τις ζημιές που υπέστησαν οι αγωγοί φυσικού αερίου Nord Stream κάτω από τη Βαλτική Θάλασσα ως ενέργεια «διεθνούς τρομοκρατίας», μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο το γραφείο του γενικού εισαγγελέα.
Η Γερμανία, η Δανία και η Σουηδία δήλωσαν ότι οι επιθέσεις προκάλεσαν την έκχυση φυσικού αερίου από τους δύο ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου στη θάλασσα.
Οι χώρες δεν έχουν πει ποιον υποπτεύονται ότι εξαπέλυσε τις επιθέσεις.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.