Ο Πούτιν «πήγε διακοπές στην κρυφή εξοχική του έπαυλη» αφού ανακοίνωσε την επιστράτευση

Ο Πούτιν «πήγε διακοπές στην κρυφή εξοχική του έπαυλη» αφού ανακοίνωσε την επιστράτευση

Ρωσίδα δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι δόθηκαν στη δημοσιότητα προεγγεγραμμένα βίντεο που τον δείχνουν να συναντά αξιωματούχους, ώστε να φαίνεται ότι εργάζεται πυρετωδώς

dacha
Την ώρα που σε δεκάδες πόλεις της Ρωσίας πραγματοποιούνται καθημερινά διαδηλώσεις κατά της πρώτης επιστράτευσης μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στη χώρα, μια Ρωσίδα δημοσιογράφος αποκάλυψε, επικαλούμενη αξιόπιστη πηγή, ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έφυγε για διακοπές στη μυστική εξοχική του έπαυλη αμέσως, μετά την ανακοίνωση «βόμβα» την περασμένη Τετάρτη.

«Παρά τις διαψεύσεις από το Κρεμλίνο, ο Πούτιν φαίνεται πως είναι εξαφανισμένος, κάνοντας διακοπές στη μυστική του ντάτσα στα βόρεια της Ρωσίας» γράφει σε δημοσίευμά της αναφορικά με τις αποκαλύψεις της Φαρίντα Ρουστάμοβα η Daily Mail, περιγράφοντας την εξοχική έπαυλη ως ένα «παλάτι κοντά στη λίμνη Βαλντάι» με «τριώροφο συγκρότημα σπα», στάβλο, γήπεδο του γκολφ, εστιατόριο VIP με σινεμά, αίθουσα μπόουλινγκ, αίθουσα μπιλιάρδου και ακόμη και μίνι καζίνο.

nav_2


Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έχουν τεθεί υπό κράτηση σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Ρωσία από τότε που ο Πούτιν ανακοίνωσε τη «μερική επιστράτευση», δήλωσε η οργάνωση OVD-Info, η οποία παρακολουθεί τις διαδηλώσεις και παρέχει νομική βοήθεια σε όσους κρατούνται. Αρκετοί νεαροί άνδρες επιχείρησαν να αποδράσουν από τη χώρα, φοβούμενοι ότι μπορεί να σταλούν στο μέτωπο, ενώ η ίδια η επιχείρηση επιστράτευσης φαίνεται πως διεξάγεται με πολλές «αστοχίες» που έχουν καταστήσει αντικείμενο χλεύης τη Μόσχα.

Στο μεταξύ, ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να είναι αποκομμένος από όλο αυτό το χάος που προκάλεσε η «μερική επιστράτευση». «Μια αξιόπιστη πηγή» της Φαρίντα Ρουστάμοβα είπε στη δημοσιογράφο ότι, από την περασμένη Τετάρτη, ο Πούτιν «ξεκουράζει το σώμα και την ψυχή του» στην τετραώροφη έπαυλή του, την ύπαρξη της οποίας είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά πέρυσι η ερευνητική ομάδα κατά της διαφθοράς του εχθρού του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι.

Κλείσιμο
nav_3


Η Ρουστάμοβα ισχυρίστηκε επίσης ότι δόθηκαν στη δημοσιότητα προεγγεγραμμένα βίντεο που δείχνουν τον Πούτιν να συναντά αξιωματούχους, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι εργάζεται πυρετωδώς, ενώ στην πραγματικότητα χαλαρώνει στο παλάτι του.

Η πολυτελής ντάτσα στους λόφους γύρω από λίμνη Βαλντάι, στην περιοχή Νόβγκοροντ, περιλαμβάνει σπα με όλες τις ανέσεις για εξαιρετική χαλάρωση: κρυογονικό θάλαμο και λασπόλουτρο, μια πισίνα γεμάτη με πολύ αλμυρό νερό, τζακούζι, σάουνα και την ειδική πολυθρόνα για μασάζ του Πούτιν με ειδικό φως υπερυθρων. Επίσης βρίσκεται κοντά στις ορθόδοξες εκκλησίες που ο 69χρονος πολιτικός έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ειδικά σε περιόδους κρίσης.

nav_4




Ειδήσεις σήμερα:

Επιστράτευση-παρωδία: Ηλικιωμένοι έφεδροι, μαίες και σάπια καλάσνικοφ για το Ντονμπάς

Νεκρός μετά από καυγά σε παμπ ο θρύλος του σερφ Κρις Ντέιβιντσον

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έρχονται μηνύσεις, δεν θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί ξεφτίλες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης