Έλον Μασκ: Η διεμφυλική του κόρη τον έχει απαρνηθεί, αλλά κυκλοφορεί με αυτοκίνητο... Tesla

Έλον Μασκ: Η διεμφυλική του κόρη τον έχει απαρνηθεί, αλλά κυκλοφορεί με αυτοκίνητο... Tesla

Η καστανόξανθη κόρη του «Mr Tesla» εθεάθη να κάνει τα ψώνια της στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια - Τον Ιούνιο, αποκαλύφθηκε ότι η Βίβιαν είχε επίσημα υιοθετήσει το πατρικό όνομα της μητέρας της

vivian
Για πρώτη φορά μετά την απόφασή της να απαρνηθεί το όνομα του δισεκατομμυριούχου μπαμπά της, Έλον Μασκ η διεμφυλική κόρη του, Βίβιαν εθεάθη την Τρίτη να κόβει βόλτες στη Σάντα Μόνικα και με μία γυναίκα στο πλευρό της, να επιβαίνουν σ΄ένα Tesla.

Στο δικαστήριο, η 18χρονη Βίβιαν είχε δηλώσει ότι «δεν επιθυμεί πλέον να έχει σχέση με τον βιολογικό της πατέρα με κανέναν τρόπο».

Ωστόσο, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο που ανήκει στην επιχείρηση του Έλον Μασκ.

Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η καστανόξανθη κόρη του «Mr Tesla» εθεάθη να κάνει τα ψώνια της στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια όπου επισκέφθηκε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών.

Ντυμένη casual, με ένα καφέ μπλουζάκι, μαύρο φούτερ και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, η 18χρονη Βίβιαν συνοδευόταν από μια γυναίκα- πιθανότατα - τη σύντροφό της, η οποία οδηγούσε ένα Tesla.

SPL5487653_036_SPLASH_EXCLUSIVE
SPL5487653_004-_SPLASH_EXCLUSIVE_2


Τον Ιούνιο, αποκαλύφθηκε ότι η Βίβιαν είχε επίσημα υιοθετήσει το πατρικό όνομα της μητέρας της, Τζάστιν Γουίλσον και ότι της είχε επίσης χορηγηθεί αλλαγή ονόματος και δεύτερου ονόματος από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Γεννημένη ως Χαβιέ Αλεξάντερ Μασκ, η κόρη του Μασκ αποκαλείται πλέον Βίβιαν Τζένα Γουίλσον ώστε το όνομά της να ταιριάζει με το φύλο της και να πάρει το πατρικό όνομα της μητέρας της που χώρισε με τον Μασκ το 2008.

Κλείσιμο
Ο βιολογικός της πατέρας, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει συνολικά οκτώ παιδιά: έξι με την Τζάστιν Μασκ (το γένος Γουίλσον) τη δεκαετία του 2000, ένα από τα οποία πέθανε λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή του και, πιο πρόσφατα, δύο με την μουσικό Κλερ Μπουσέ (Grimes).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το αφεντικό της Τesla και της SpaceX, έχει στο παρελθόν γράψει αναρτήσεις στο Twitter επικρίνοντας το γεγονός ότι διεμφυλικά άτομα ζητούν να γράφονται με συγκεκριμένες αντωνυμίες.

Μεταξύ άλλων σε αυτό το tweet τον Δεκέμβριο του 2020 ο Μασκ είχε γράψει: «Υποστηρίζω απόλυτα τα διεμφυλικά άτομα, αλλά όλες αυτές οι αντωνυμίες, είναι αισθητικοί εφιάλτες».


Photo credits: SPLASHNEWS /  IDEAL IMAGE



Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η Aστυνομία Ηθών στο Ιράν που επιβάλει το χιτζάμπ

Παραλήρημα εκτός ορίων από τον Ερντογάν: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την σφαγή στην Τριπολιτσά»

Αθώος δήλωσε ο Φουρθιώτης για τις «στημένες» επιθέσεις στο σπίτι του, μίλησε για «σενάριο» των αστυνομικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης