Όπως μεταδίδει η cumhuriyet, υποβλήθηκε σε χειρουργείο για τοποθέτηση λάμας στο χέρι του, μετά το κάταγμα που υπέστη.
Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Sariyer της Κωνσταντινούπολης, όταν αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε τη μηχανή του Τούρκου παραγωγού, στην οποία επέβαινε και η κόρη του, η οποία έφερε μόνο κάποιες εκδορές από το ατύχημα.
Ο οδηγός του οχήματος, μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος, καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ δεν κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race