Η διαβόητη Wagner Group, μια ρωσική ιδιωτική οργάνωση μισθοφόρων, προσπαθεί να στρατολογήσει πάνω από 1.500 κατάδικους για να συμμετάσχουν στον πόλεμο της Ουκρανίας, αλλά πολλοί έχουν αρνηθεί μέχρι στιγμής, όπως δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.
«Οι πληροφορίες μας δείχνουν ότι η Wagner έχει υποστεί μεγάλες απώλειες στην Ουκρανία, ειδικά – και δεν αποτελεί έκπληξη αυτό – μεταξύ νέων και άπειρων μαχητών», ανέφερε σε δημοσιογράφους ο αξιωματούχος, υπό τον όρο να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.