Η διαβόητη Wagner Group, μια ρωσική ιδιωτική οργάνωση μισθοφόρων, προσπαθεί να στρατολογήσει πάνω από 1.500 κατάδικους για να συμμετάσχουν στον πόλεμο της Ουκρανίας, αλλά πολλοί έχουν αρνηθεί μέχρι στιγμής, όπως δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.
«Οι πληροφορίες μας δείχνουν ότι η Wagner έχει υποστεί μεγάλες απώλειες στην Ουκρανία, ειδικά – και δεν αποτελεί έκπληξη αυτό – μεταξύ νέων και άπειρων μαχητών», ανέφερε σε δημοσιογράφους ο αξιωματούχος, υπό τον όρο να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.