Στην κηδεία της Ελισάβετ ο Χουάν Κάρλος παρά τις συστάσεις της Ισπανίας
Ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας αγνόησε επιδεικτικά τη σύσταση της ισπανικής κυβέρνησης να μην παραστεί στην κηδεία της Ελισάβετ καθώς σε βάρος του εκκρεμούν ροζ και οικονομικά σκάνδαλα
Του... κεφαλιού του κάνει ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος αγνοώντας επιδεικτικά τη σύσταση της κυβέρνησης της Μαδρίτης να μην παραστεί στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ καθώς σε βάρος του εκκρεμούν ροζ και οικονομικά σκάνδαλα.
Ο Χουάν Κάρλος μετέβη με τη σύζυγό του Σοφία στη «δεξίωση του αιώνα» στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, γράφει η εφημερίδα «Daily Mail».
Ο 84χρονος έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας, που αποσύρθηκε από το το 2014, έφτασε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ χθες το βράδυ.
Ο φακός τον απαθανάτισε να περπατά υποβασταζόμενος στα βασιλικά Ανάκτορα έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Σοφία.
«Εθεάθη να περπατά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ενώ κρατούσε το χέρι ενός αξιωματούχου», αναφέρει το δημοσίευμα.
Ο 84χρονος έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας θα καθίσει σε λίγες ημέρες στο εδώλιο για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης. Η δίκη του θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.