Ο Πούτιν αποκοιμήθηκε πάλι στη διάρκεια συνεδρίασης - Δείτε βίντεο

Ο Πούτιν αποκοιμήθηκε πάλι στη διάρκεια συνεδρίασης - Δείτε βίντεο

Φαίνεται ότι το πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου στην περιοδεία του στην Ρωσική Άπω Ανατολή ήταν αρκετά φορτωμένο με αποτέλεσμα να κουραστεί όχι μόνο ο ίδιος αλλά και όσοι τον συνόδευαν

utin123
Καμία όρεξη δεν φαίνεται να είχαν οι Ρώσοι αξιωματούχοι που συμμετείχαν σε κρατική συνεδρίαση στο νησί Ρούσκι κοντά στο Βλαδιβοστόκ με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν να αφήνεται στα χέρια του Μορφέα αφήνοντας τους άλλους να μιλούν.

Φαίνεται ότι το πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου στην περιοδεία του στην Ρωσική Άπω Ανατολή ήταν αρκετά φορτωμένο με αποτέλεσμα να κουραστεί όχι μόνο ο ίδιος αλλά και όσοι τον συνόδευαν.

Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή του, με θέμα τον τουρισμό στη Ρωσία, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου εθεάθη να κλείνει τα μάτια του και να παίρνει έναν υπνάκο.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», παρά τη χρήση φαρμάκων, δεν υπήρξε σαφής βελτίωση. Κατά την άφιξή του στην Καμτσάτκα, ο Πούτιν παραπονέθηκε στους γιατρούς για κόπωση και δύσπνοια. Αλλά ο πρόεδρος αποφάσισε ωστόσο να συμμετάσχει σε προσχεδιασμένες δραστηριότητες.

Putin seen falling asleep along with his officials during meeting|Putin| asleep|Today Viral News


«Ένας σωσίας του προέδρου είναι έτοιμος να βοηθήσει», όπως ανέφερε το κανάλι στο Telegram «General SVR», το οποίο τους τελευταίους μήνες αναφέρει ότι ο Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως Πάρκινσον και καρκίνο.

Κλείσιμο
Οι φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας του έχουν ενισχυθεί από τότε που ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Ρώσο ηγέτη να φαίνεται συχνά ότι δεν έχει τον πλήρη έλεγχο των ποδιών του.

Η κατάσταση της υγείας του 69χρονου Ρώσου προέδρου απασχολεί έντονα τους τελευταίους μήνες τα ρωσικά και διεθνή ΜΜΕ.

Το τελευταίο περιστατικό έρχεται μετά τις πληροφορίες ότι ο Ρώσος πρόεδρος είχε «παραπονεθεί στους γιατρούς για κόπωση και δύσπνοια» κατά την διάρκεια του ταξιδιού του, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Εκτός από τον Πούτιν στη συνεδρίαση του κρατικού συμβουλίου φαίνεται ότι και οι αξιωματούχοι του Πούτιν προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά.

«Πλάνα από τη συνεδρίαση του κρατικού συμβουλίου δείχνουν επίσης τους εξουθενωμένους αξιωματούχους του Πούτιν να προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά. Ωστόσο, ο ένας μετά τον άλλο κλείνει τα μάτια του έστω και για λίγα λεπτά...», σχολιάζει το δημοσίευμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετωπική ΕΕ - Ρωσίας για το φυσικό αέριο: Το πλαφόν διχάζει την ΕΕ, «κόκκινο πανί» για τον Πούτιν

Allou Fun Park: Στην Εντατική παραμένει η 21χρονη που τραυματίστηκε στο τρενάκι

Τρόμος για παρέα ανηλίκων στην Κηφισιά: Τους απείλησαν με μαχαίρι και τους έκλεψαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης