Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: 20χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό σε πάρτι που έγινε στο σούπερ γιοτ του μαχητή

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: 20χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό σε πάρτι που έγινε στο σούπερ γιοτ του μαχητή

Το πάρτι έγινε τον Ιούλιο στις Βαλεαρίδες Νήσους, για τα 34α γενέθλια του πρωταθλητή πολεμικών τεχνών - Η αστυνομία αποκλείει σε πρώτη φάση πως ο δράστης ήταν ο ΜακΓκρέγκορ

makgregor_2
Καταγγελία στην αστυνομία της Ιρλανδίας έκανε μια νεαρή γυναίκα, υποστηρίζοντας πως δέχτηκε επίθεση στη διάρκεια παρουσίας της σε πάρτι στο πολυτελές γιοτ του πρωταθλητή πολεμικών τεχνών Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Sun, η 20χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως υπέστη μώλωπες από την υποτιθέμενη επίθεση στο τριώροφο σούπερ γιοτ του ΜακΓκρέγκορ, όταν αυτό βρισκόταν στις Βαλεαρίδες νήσους της Ισπανίας.

Το καταγγελόμενο περιστατικό πιστεύεται ότι σημειώθηκε στις 17 Ιουλίου, όταν ο ΜακΓκρέγκορ διοργάνωσε πάρτι για τα 34α γενέθλιά του.

Οι ισχυρισμοί της γυναίκας και τα στοιχεία από τις επισκέψεις της σε γιατρούς έχουν πλέον σταλεί σε Ισπανούς αστυνομικούς στις Βαλεαρίδες. Αν και η ιρλανδική αστυνομία έχει ήδη «αποκλείσει ότι ο δράστης ήταν ο ίδιος ο ΜακΓκρέγκορ ή ότι συμμετείχε έστω στο περιστατικό», η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

giot_mnakgregor


Κλείσιμο
Ένας ερευνητής στην Ισπανία ανέφερε στη The Sun πώς η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έκανε «διακοπές» και δέχτηκε επίθεση «ενώ φορούσε το μαγιό της». Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα είπε, τη μετέφεραν στην ακτή με ταχύπλοο και αμέσως επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές. Ωστόσο, απογοητεύτηκε, επειδή οι αστυνομικοί «δεν μιλούσαν καθόλου αγγλικά» και δεν έκανε άμεσα πλήρη δήλωση για το συμβάν, καθώς «ήθελε μόνο να επιστρέψει σπίτι της».

Με την επιστροφή στην Ιρλανδία, έκανε την καταγγελία μαζί με τον δικηγόρο της. «Μια γυναίκα από την Ιρλανδία έκανε τώρα επίσημα καταγγελία σε σχέση με μια υποτιθέμενη επίθεση όταν βρισκόταν στο γιοτ του κ. ΜακΓκρέγκορ. Τα έγγραφα έχουν πλέον αποσταλεί από την Ιρλανδία στην Ισπανία. Όταν η γυναίκα βρισκόταν στην Ισπανία δεν υπέγραψε τίποτα γιατί ήταν αποφασισμένη να επιστρέψει πρώτα στην πατρίδα της. Οι αρχές στην Ιρλανδία θα βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στην Ισπανία σε αυτή την έρευνα» είπε ο Ισπανός ερευνητής.

Εξετάζονται οι κάμερες κλειστού κυκλώματος

Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, οι Ισπανοί αστυνομικοί εξετάζουν τις κάμερες κλειστού κυκλώματος από το λιμάνι την ώρα του φερόμενου περιστατικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικών μέσων ενημέρωσης, το φερόμενο ως θύμα εξετάστηκε σε κοντινό νοσοκομείο και η ιατρική έκθεση έδειξε τραύμα στο κεφάλι.

Ο σταρ των πολεμικών τεχνών είχε καλέσει μια ομάδα φίλων του για τον εορτασμό των 34ων γενεθλίων του, έχοντας φέρει στις Βαλεαρίδες και τα πολυτελή γιότ του για την ιδιαίτερη περίσταση.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο επικεφαλής των «εξορκισμών» στη Θεσσαλονίκη ήθελε να γίνει παπάς αλλά του το απαγόρευσαν

Νέο stop στις παραδόσεις φυσικού αερίου από Ρωσία σε Γερμανία μέσω του Nord Stream

Οικονόμου: Τη νέα σχολική χρονιά το ολοήμερο επεκτείνεται από τις 4:00 μμ στις 05:30 μμ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης