Σάνα Μαρίν: Έλληνας σομελιέ μιλά για τη γνωριμία τους - «Πολύ όμορφος και απλός άνθρωπος»

Σάνα Μαρίν: Έλληνας σομελιέ μιλά για τη γνωριμία τους - «Πολύ όμορφος και απλός άνθρωπος»

Αποκάλυψε αν η Σάνα Μαρίν δοκίμασε ελληνικό κρασί - Δείτε βίντεο

sana-marin
Το εστιατόριο με Έλληνα σομελιέ προτιμά η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν η οποία απασχολεί τις τελευταίες ημέρες με τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει από πάρτι στο οποίο πήγε.

Ένας Έλληνας σομελιέ ευθύνεται για την «ευθυμία» που νιώθει η Σάνα Μαρίν όταν επισκέπτεται το αγαπημένο της εστιατόριο στο Ελσίνκι. Ο Χρήστος Τσαλακόπουλος, μίλησε στις «Συνδέσεις» της ΕΡΤ για την προτίμηση που δείχνει τόσο η ίδια όσο και το υπόλοιπο Υπουργικό Συμβούλιο της Φινλανδίας, στο γαλλικό μπιστρό όπου εργάζεται.

Όπως εξήγησε: «Έχω αρκετούς πελάτες από το υπουργικό συμβούλιο, επισκέπτονται το μαγαζί μας».

Για τη γνωριμία του με τη Φινλανδή πρωθυπουργό, ο Έλληνας σομελιέ είπε: «Είναι ένας πολύ όμορφος και απλός άνθρωπος που σε κάνει να νιώθεις σαν να μιλάς σε φίλο σου. Διατηρεί χαμηλό προφίλ», συμπληρώνοντας πως «εγώ είμαι ο head σομελιέ, άρα πρέπει να είμαι ανάμεσα στον κόσμο για τα κρασιά».

Επίσης, απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Σάνα Μαρίν δοκίμασε ελληνικό κρασί, απάντησε αρνητικά μιας και το γαλλικό μπιστρό δεν έχει εντάξει ακόμα στη λίστα του ελληνικές ετικέτες οίνου. «Δυστυχώς, ελληνικό κρασί δεν έχω μέχρι στιγμής. Και τώρα τον Σεπτέμβριο έχω ένα ταξίδι στην Ελλάδα για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για καλά ελληνικά κρασιά», εξήγησε. 

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmez7jl27w1t)
Κλείσιμο



Με το όνομα της Σάνα Μαρίν να παραμένει στην επικαιρότητα μετά τη δημοσίευση προσωπικών της στιγμών από το πάρτι όπου ξεφάντωσε με χορό και ποτό, πολύς λόγος γίνεται για το αν η κριτική που δέχεται, είναι δίκαιη ή οφείλεται στο γεγονός ότι είναι γυναίκα σε θέση εξουσίας.

«Έγινε μεγάλος ντόρος. Συζητάει ο κόσμος στα πηγαδάκια. Οι απόψεις διίστανται. Οι πιο μεγάλης ηλικίας είναι πιο συντηρητικοί. Οι νέοι έχουν δικαιολογήσει κάπως την κατάσταση», ανέφερε ο Έλληνας σομελιέ.

Ειδήσεις σήμερα:

North Evia - Samos Pass: Ανάρπαστα μέσα σε λίγα λεπτά τα vouchers

Πολεμικό Ναυτικό: Ραγδαία η επιδείνωση για τη 19χρονη δόκιμο - Κατέληξε μέσα σε τρεις μέρες

Νέα προβοκάτσια της Άγκυρας για δήθεν παρενόχληση τουρκικών F -16 σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης