Χάρι και Μέγκαν επιστρέφουν και πάλι στη Βρετανία - Θα τους χωρίζουν 800 μέτρα από τον Ουίλιαμ

Χάρι και Μέγκαν επιστρέφουν και πάλι στη Βρετανία - Θα τους χωρίζουν 800 μέτρα από τον Ουίλιαμ

Προς το παρόν θεωρείται απίθανο να συναντηθούν  τα δύο αδέρφια - Η τελευταία τους κοινή παρουσία ήταν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα

meghan_markle_harry_xr
Στη Μεγάλη Βρετανία πρόκειται να βρεθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να δώσουν το παρών στη Σύνοδο Κορυφής «One Young World» που θα πραγματοποιηθεί στο Μάντσεστερ. Μάλιστα η Μέγκαν θα είναι η κεντρική ομιλήτρια στην τελετή έναρξης.

Ήδη από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της επιστροφής των Sussexes στη Γηραιά Αλβιόνα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήλπιζαν να συναντηθούν ο πρίγκιπας Χάρι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ορατό στον ορίζοντα. Στις 6 Σεπτεμβρίου Χάρι και Μέγκαν θα μεταβούν στο Βερολίνο για μια εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό ενός έτους των αγώνων «Invictus». Ακολούθως θα επιστρέψουν και πάλι στην Αγγλία καθώς ο πρίγκιπας Χάρι θα εκφωνήσει ομιλία στα βραβεία «Wellchild». 

Χάρι και Ουίλιαμ έχουν να μιλήσουν από τις αρχές του καλοκαιριού του 2021 και συγκεκριμένα από τη μέρα όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό ο δούκας του Κέιμπριτζ και η οικογένειά του στο τέλος Αυγούστου πρόκειται να μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσιγκτον στο Αντελαϊντ Κότατζ,  το οποίο απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το Κάστρο του Γουίνδσορ.

Εάν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν αποφασίσουν να μείνουν στο σπίτι τους, το Φρόγκμορ Κότατζ θα απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την κατοικία του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Δηλαδή θα πρόκειται για μία απόσταση 800 μέτρων. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που τα δύο πριγκιπικά ζεύγη θα είναι γείτονες από τότε που ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν έφυγαν από το Παλάτι του Κένσιγκτον το 2019.

Πάντως μία πηγή της Daily Mail φέρεται να ανέφερε ότι η επίσκεψη των Sussexes στη Βρετανία θα εστιάσει  στην «υποστήριξη πολλών φιλανθρωπικών οργανώσεων» και δεν σχεδιάζουν να συναντηθούν με τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ. «Δεν νομίζω ότι θα συναντούσαν ο ένας τον άλλον αν δεν είχε προκαθοριστεί», δήλωσε από την πλευρά της στη Sun η συντάκτρια του «Majesty Magazine», Ίνγκριντ Σιούαρντ.

«Υποθέτω ότι θα μπορούσε κανείς να πάει με μερικά λουλούδια ως προσφορά ειρήνης, αλλά θυμηθείτε τι συνέβη την προηγούμενη φορά», σημείωσε αναφερόμενη στους ισχυρισμούς ότι η Μέγκαν πέταξε λουλούδια της Κέιτ στον κάδο μετά από καβγά για τα φορέματα παράνυμφων πριν παντρευτούν ο Χάρι και η Μέγκαν, το 2018.

Από την άλλη πλευρά το Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει τον ερχομό του Χάρι και της Μέγκαν στην Αγγλία. Μία πηγή μιλώντας στην «Daily Telegraph» τόνισε ότι η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας «φορτωμένης» εβδομάδας, με «πολλές μετακινήσεις».

 «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι στην ευχάριστη θέση να επισκεφθούν πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις στις αρχές Σεπτεμβρίου», δήλωσε εκπρόσωπος του ζεύγους. 


Ειδήσεις σήμερα:

Τελειώνει ο φόρος επιτηδεύματος, αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στα €751 από 1ης Ιανουαρίου

Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα- Δείτε φωτογραφίες από παραλία στην Εύβοια


«Συγγνώμη» στην Ινδιάνα που έστειλε ο Μπράντο στα Όσκαρ ζητά μετά από... 50 χρόνια η Ακαδημία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης