Μαϊάμι: Μοντέλο του OnlyFans κατηγορείται για τη δολοφονία του φίλου της στο διαμέρισμά τους

Μαϊάμι: Μοντέλο του OnlyFans κατηγορείται για τη δολοφονία του φίλου της στο διαμέρισμά τους

Η Κόρτνεϊ Κλίνεϊ βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης στη Χαβάη για κατάχρηση ουσιών και μετατραυματική διαταραχή όταν συνελήφθη χθες από την αστυνομία

Collage_Maker-11-Aug-2022-01_25-AM
Το μοντέλο  του OnlyFans, Κόρτνεϊ Κλίνεϊ, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του εν διαστάσει συντρόφου της στο διαμέρισμά τους στο Μαϊάμι.

Η 25χρονη influencer, γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως «Courtney Tailor», συνελήφθη την Τετάρτη (10/8) στη Χαβάη και επί του παρόντος περιμένει την έκδοση της στη Φλόριντα, όπου θα αντιμετωπίσει κατηγορία για δολοφονία δεύτερου βαθμού του 27χρονου Κρίστιαν Όμπουμσελ τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον δικηγόρο υπεράσπισης, Φρανκ Πριέτο.

κλεινι3


Η Κόρτνεϊ Κλίνεϊ βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης στη Χαβάη για κατάχρηση ουσιών και μετατραυματική διαταραχή όταν συνελήφθη από την αστυνομία, είπε ο δικηγόρος της.

«Είμαι εντελώς σοκαρισμένος, ειδικά από τη στιγμή που συνεργαζόμασταν με την έρευνα και προσφερθήκαμε να την παραδώσουμε οικειοθελώς εάν κατηγορηθεί», είπε ο Πριέτο, προσθέτοντας: «ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το όνομά της στο δικαστήριο».

Κλείσιμο
Η σύλληψη του μοντέλου έρχεται σχεδόν τέσσερις μήνες αφότου οι εισαγγελείς άνοιξαν ξανά την υπόθεση.

Το μοντέλο του OnlyFans, η οποία έχει 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, φέρεται να μαχαίρωσε τον φίλο της στο στήθος στις 3 Απριλίου μετά από καυγά στην πολυτελή πολυκατοικία τους στο Edgewater του Μαϊάμι.



Ο δικηγόρος της ισχυρίστηκε ότι η Κόρτνεϊ Κλίνεϊ ενήργησε σε αυτοάμυνα όταν ο Κρίστιαν Όμπουμσελ της επιτέθηκε και αναγκάστηκε να μαχαιρώσει τον πρώην σύντροφό της, αφού την άρπαξε από το λαιμό, είπε ο δικηγόρος της.

Σε βίντεο που είχε εξασφαλίζει το TMZ από τη σύλληψη της Κόρτνεϊ Κλίνεϊ στον τόπο του εγκλήματος, το μοντέλο φορούσε χειροπέδες και ήταν βουτηγμένο στο αίμα.

Video From Fatal Miami Stabbing Shows IG Model Covered In Blood | TMZ








Ειδήσεις σήμερα:

Άκης Σκέρτσος για την περιπέτεια υγείας του γιου του: «Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες»

Ελληνικό: Πάνω από 1.900 σχέδια χρειάστηκαν για να λάβει άδεια ο σχεδόν 200 μέτρων ουρανοξύστης

Η διάσημη πορνοστάρ Brandi Love είναι στην Αθήνα και ευχαριστεί τα... σώματα ασφαλείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης