Ηνωμένο Βασίλειο: Οργή με βίντεο που δείχνει γονείς να δίνουν σφηνάκια βότκας στο μωρό τους

Ηνωμένο Βασίλειο: Οργή με βίντεο που δείχνει γονείς να δίνουν σφηνάκια βότκας στο μωρό τους

Οι γονείς συνελήφθησαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, με τις έρευνες να συνεχίζονται

baby_vodka00
Ένα ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο συνελήφθη ως ύποπτο για κακοποίηση ανηλίκου έπειτα από τη δημοσίευση βίντεο που τους δείχνει να δίνουν σφηνάκια βότκα σε ένα μωρό.

Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό, με την αστυνομία του Κεντ να κάνει έρευνα μετά την ανάρτηση του υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο με εγγύηση αργότερα, με την έρευνα, ωστόσο, να συνεχίζεται.

«Λήφθηκαν μέτρα για την προστασία των εμπλεκομένων και ένας άνδρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν ως ύποπτοι για κακοποίηση παιδιού αργότερα την ίδια μέρα», δήλωσαν αστυνομικοί για το περιστατικό, το οποίο συνέβη τον Ιούνιο στο Ντόβερ, στην κομητεία του Κεντ, όπως αναφέρει η New York Post.




Σε ένα βίντεο περίπου 14 δευτερολέπτων, φαίνεται μια γυναίκα -που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα του παιδιού- να ρίχνει κάτι που μοιάζει με μπουκάλι βότκα σε ένα καπάκι, ενώ ένα καθιστό βρέφος παρακολουθεί. Στη συνέχεια, με σοκαριστικό τρόπο το δίνει στο μωρό και γέρνει το κεφάλι του μικρού προς τα πίσω ώστε να κατέβει.

Κλείσιμο
Όλο αυτό το διάστημα, ένας άντρας, με σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια, που πιστεύεται ότι είναι ο πατέρας του αγοριού, φαίνεται να στέκεται κοντά, προφανώς χωρίς να καταλαβαίνει ή να έχει συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Κατά τη διάρκεια του σύντομου αποσπάσματος ακούγεται δυνατή μουσική καθώς το μωρό κάθεται στο πάτωμα μαζί με τη γυναίκα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ζευγάρι δέχτηκε αντιδράσεις από εκατοντάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά την κοινοποίηση του βίντεο στο διαδίκτυο. «Είναι πολύ λυπηρό. Εκανα σχετική ανάρτηση στο Facebook, αλλά συνεχώς την αφαιρούσαν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, χρήστης των social media.

Ειδήσεις σήμερα:

Περιστέρι: Η 17χρονη είχε καταθέσει υπέρ του Πακιστανού για αιματηρό επεισόδιο

Απογραφή 2021: Ο πληθυσμός μειώθηκε, αλλά οι ακρίτες αυξήθηκαν


Αμπντούλ Χαμίτ Χαν: Η Αθήνα έτοιμη για όλα με το τουρκικό γεωτρύπανο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης