Σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής προσέκρουσε σε βράχια στην Αττάλεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος είχε μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρές υλικές ζημιές.
Αναφορικά με το πλήρωμα, όπως επισημαίνεται στον τουρκικό Τύπο, μέσα ήταν δύο άτομα τα οποία τραυματίστηκαν λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, αν και η υγεία τους δεν προκαλεί ανησυχία.
Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ακόμη καμία δήλωση από το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών ή από τη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος της Τουρκίας.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.