Πόλεμος στην Ουκρανία: Πώς η ιστορία του Βρετανού που «έφυγε» με την 22χρονη Ουκρανή τον... κατέστρεψε οικονομικά

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πώς η ιστορία του Βρετανού που «έφυγε» με την 22χρονη Ουκρανή τον... κατέστρεψε οικονομικά

Ξέμεινε από χρήματα ο 29χρονος που εγκατέλειψε σύζυγο και παιδιά για να ζήσει τον «απόλυτο» έρωτα με την Ουκρανή πρόσφυγα - Ισχυρίζεται ότι οι πελάτες της επιχείρησής του του γύρισαν την πλάτη

vretanos334
Ταπί και... ψύχραιμος έμεινε ο Βρετανός Τόνι Γκάρνετ, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του -τη σύζυγό του Λόρνα και τα δύο τους παιδιά στο σπίτι τους- στο Μπράντφορντ μέχρι πριν από μερικούς μήνες, όταν το έσκασε με μία 22χρονη Ουκρανή πρόσφυγα.

Με τη Σοφία Καρκαντούμ, στην οποία η οικογένειά του είχε προσφέρει καταφύγιο εξαιτίας του πολέμου στη χώρα της, πλέον μένουν μαζί και δηλώνουν έτοιμοι ακόμη και για γάμο.

vretanos3


Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα «Daily Star», o Γκάρνετ είπε: «Προσπαθώ να τα βγάλω πέρα και να επιβιώσω με τη Σοφία χωρίς να έχουμε εισόδημα. Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι δεν είμαι ένας τεμπέλης που ζει με τα κρατικά επιδόματα. Είχα μια πολύ επιτυχημένη επιχείρηση (σεκιούριτι), αφιέρωσα τον εαυτό μου σε αυτήν, κάποιες εβδομάδες δούλευα πάνω από 80 ώρες την εβδομάδα».

Κλείσιμο
Ωστόσο, πρόσφατα ο 29χρονος Βρετανός είχε δηλώσει ότι σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά κι ότι έχει γίνει νοσοκόμος της αγαπημένης του Καρκάντιμ, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση στα μάτια και έχει χάσει μερικώς την όρασή της.

lora44


Ο Γκάρνετ υποστηρίζει τώρα ότι το ταμείο είναι μείον, καθώς η δημοσιοποίηση της ιστορίας του είχε ως συνέπεια οι πελάτες του να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του.

«Πού και πού στέλνω σεκιούριτι για πόρτες σε παμπ και κλαμπ, αλλά ενώ παλαιότερα έβγαζα 2.000 λίρες την εβδομάδα, τώρα έχω καταλήξει να βγάζω ελάχιστα χρήματα», υποστηρίζει.

lora55


Υπενθυμίζεται ότι, ο Βρετανός που ερωτεύτηκε την Ουκρανή πρόσφυγα και το «έσκασε» μαζί της έγραψε ένα ραπ τραγούδι πριν από μερικές ημέρες επικρίνοντας την πρώην σύζυγό του.

Το βίντεο με το τραγούδι δημοσιεύθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες αφότου βγήκε η δικαστική απόφαση που του απαγόρευε να επικοινωνεί με την πρώην σύζυγό του Λόρνα, καθώς εκείνη ισχυρίστηκε ότι της έστελνε υβριστικά μηνύματα.

Λίγες ώρες μετά την ακρόαση στο δικαστήριο, ο Γκάρνετ ανέβασε στο YouTube ένα τραγούδι, υπό τον τίτλο: «Ukraine to UK Rain», στο οποίο κατηγορεί μια «πρώην» ότι είναι «διπρόσωπη» και παίζει με τα συναισθήματά του «σαν βιντεοκονσόλα».

tony-wife62
wiofe44


Το τραγούδι περιγράφει την Ουκρανία ως «μια χώρα διαλυμένη από εγκλήματα πολέμου και πολύ πόνο».

Και συνεχίζει: «Θα έπρεπε να είχα μείνει εκεί μόνο και μόνο για να είμαι με τα παιδιά μου; Όχι ευχαριστώ, όχι σήμερα. Βλέπετε, η ψυχική μου κατάσταση το απαγορεύει».

Tony Garnett - Ukraine to UK Rain


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι καρατόμησε τον αρχηγό της Κρατικής Ασφάλειας και τη Γενική Εισαγγελέα για «εσχάτη προδοσία»

Μεγιστάνας του real estate στο Ντουμπάι ξόδεψε στη Μύκονο 100.000 ευρώ σε σαμπάνιες Dom Perignon

Αυξήσεις- «φωτιά» σε βασικά είδη στην Τουρκία – Τα λεμόνια και οι πατάτες είναι ακριβότερα κατά 614%!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης