Oι τελευταίες ώρες της Ιβάνα Τραμπ

Oι τελευταίες ώρες της Ιβάνα Τραμπ

Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε το αγαπημένο της ιταλικό εστιατόριο στο Μανχάταν λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρή στο σπίτι της - «Φαινόταν λίγο κουρασμένη» λέει ο ιδιοκτήτης του

ivana-trump-xr1
Προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στο πολυτελές διαμέρισμά της στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα, είχε επισκεφθεί το αγαπημένο της εστιατόριο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun».

Η 73χρονη Ιβάνα, μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του τέως προέδρου των ΗΠΑ, φαινόταν «κουρασμένη» και παρήγγειλε μικρή ποσότητα φαγητού, υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του ιταλικού εστιατορίου «Altesi Ristorante», Πάολο Αλαβιάν.

Το εστιατόριο βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το διαμέρισμά της στο Upper East Side, εξηγεί το σχετικό δημοσίευμα.

Η Ιβάνα ήταν θαμώνας του ιταλικού εστιατορίου και, μόλις ενημερώθηκε για τον αιφνίδιο θάνατό της, ο Αλαβιάν, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Είχε καλή διάθεση αν και φαινόταν λίγο κουρασμένη όταν ήρθε στο εστιατόριο το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα ΗΠΑ)», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο Πάολο Αλαβιάν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα.

«Όπως πάντα με ρώτησε εάν είμαι καλά - πάντα έδειχνε το ενδιαφέρον της - και απλώς μιλήσαμε για λίγο, όπως σχεδόν καθημερινά που την έβλεπα», τόνισε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου. «Η υγεία της φαινόταν καλή, έδειχνε ίσως λίγο κουρασμένη, αλλά κατά τα άλλα φαινόταν καλά».

Κλείσιμο
Αν και ο Αλαβιάν δεν μπορούσε να θυμηθεί τι παρήγγειλε η Ιβάνα, το μόνο που μπορούσε να πει με βεβαιότητα είναι ότι το γεύμα περιλάμβανε «πολύ, πολύ μικρή ποσότητα φαγητού».

«Είμαι λίγο σοκαρισμένος αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή. «Δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί. Ήταν απλώς ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ήταν ένας πραγματικά, πολύ καλός άνθρωπος... Ήταν μια μητέρα για όλους εδώ, μία καταπληκτική γυναίκα», τόνισε.


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγικό τέλος στην αναζήτηση 25χρονου στη Λευκάδα: Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα

Αν η απόπειρα πραξικοπήματος είχε πετύχει, η Τουρκία θα ήταν σήμερα στα χέρια εξτρεμιστών, λέει ο Τσαβούσογλου

Η Χάιντι Κλουμ ποζάρει ημίγυμνη με φόντο ένα καταπράσινο τοπίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης