Διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον: Υπέρ του Ρίσι Σουνάκ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ
Είναι αξιοπρεπής και ακέραιος και θα ήμουν υπερήφανος να τον έχω ως τον επόμενο πρωθυπουργό μου, είπε μετά τον αποκλεισμό του από τη διαδικασία
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της ΒρετανίαςΤζέρεμι Χαντ εξέφρασε την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Ρίσι Σουνάκ στην κούρσα για τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και την πρωθυπουργία, σύμφωνα με το Sky News.
«Ο Ρίσι είναι ένας από τους πλέον αξιοπρεπείς ανθρώπους, με το υψηλότερο επίπεδο ακεραιότητας, που έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα στη βρετανική πολιτική», δήλωσε ο Χαντ και συμπλήρωσε «και γι’ αυτό θα ήμουν υπερήφανος να τον έχω ως τον επόμενο πρωθυπουργό μου», αναφέρει το Sky News.
Ο Χαντ αποκλείστηκε από την κούρσα για την ανάδειξη του διαδόχου του Μπόρις Τζόνσον, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τις τουλάχιστον 30 ψήφους που απαιτούνταν.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας