Ιταλία: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο σε παραλία στη Γένοβα – Δείτε βίντεο

Ιταλία: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο σε παραλία στη Γένοβα – Δείτε βίντεο

Η Ιταλίδα είχε πάει να χαλαρώσει μετά τη δουλειά της όταν εμφανίστηκε δίπλα της το αγριογούρουνο – Η ίδια θεώρησε ότι το προσέλκυσε η πίτσα που είχε μαζί της, ωστόσο το ζώο είχε μάλλον διαφορετικές… προτιμήσεις 

italia_agriogourouno
Δάγκωμα από αγριογούρουνο δέχθηκε μία Ιταλίδα, που έτρωγε πίτσα και χαλάρωνε μετά τη δουλειά, στην παραλία Στούρλα, προάστιο της Γένοβας.

Η 57χρονη Ροσάνα Φαλκόνε μίλησε για το περιστατικό. «Ήμουν στην παραλία και καθόμουν στην πετσέτα μου. Απολάμβανα το αεράκι, όταν ένα αγριογούρουνο βρέθηκε δίπλα μου». Η ίδια παρέμεινε ακίνητη, όπως έλεγαν οι συμβουλές, ωστόσο το ζώο πήγε καταπάνω της και της δάγκωσε το χέρι.


Η Φαλκόνε, ακτιβίστρια για το Δημοκρατικό Κόμμα, εξήγησε ότι όταν εμφανίστηκε το αγριογούρουνο, η ίδια μόλις είχε φάει πίτσα. «Νόμιζα πως το προσέλκυσε η πίτσα και πως θα προσπαθούσε να ανοίξει το χάρτινο κουτί με ό,τι είχε απομείνει. Όμως, αντ' αυτού, με δάγκωσε», είπε.

Μετά την επίθεση άρχισε να φωνάζει. Ένας από τους λουόμενους έσπευσε να τη βοηθήσει, γιατί είχε αιμορραγία στο χέρι, ενώ πολλοί άρχισαν να τρέχουν με πανικό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της χορήγησαν αντιτετανικό ορό και φάρμακα κατά της λύσσας.

Genova, aggredita da un cinghiale in spiaggia - Estate in Diretta 12/07/2022


Κλείσιμο
Δεν είναι η πρώτη φορά που αγριογούρουνα εμφανίζονται σε παραλία της Γένοβας. Ωστόσο, εκτιμάται ότι είναι η πρώτη φορά που κάποιο επιτέθηκε σε άνθρωπο. Τον περασμένο μήνα, τρία αγριογούρουνα κατέβηκαν στην παραλία, προσπαθώντας να κλέψουν υπολείμματα φαγητού από τραπέζι όπου κάθονταν λουόμενοι.

Η Φαλκόνε υποστηρίζει ότι η επίθεση που δέχθηκε είναι ένδειξη ότι το φαινόμενο επιδεινώθηκε στη Γένοβα. «Είναι απαράδεκτο να μπαίνουν οι πολίτες σε τέτοιο κίνδυνο. Στην παραλία που ήμουν, βρισκόταν δίπλα μου ένα ζευγάρι με ένα μωρό στο καρότσι. Τι θα γινόταν αν το αγριογούρουνο είχε δαγκώσει το παιδί; Η παραλία είναι προσβάσιμη και σε ΑμεΑ, γιατί να τους βάζουν σε κίνδυνο; Πρέπει οι αρχές να διαχειριστούν την κατάσταση», αναφέρει.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεσπά ο αδελφός του 28χρονου που πνίγηκε σε πισίνα στην Καλαμπάκα - «Έλειπε ο ναυαγοσώστης»


Το κύμα καύσωνα «απλώνεται» στην Ευρώπη: Αφού «έλιωσαν» Πορτογαλία και Ισπανία, σειρά έχουν η Γαλλία και η Βρετανία


Η ώρα της απόφασης για τον Λιγνάδη - Ξεκίνησε η διάσκεψη δικαστών και ενόρκων για την ενοχή του ή όχι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης