Μέσα σε όλα, ο Μπόρις και η Κάρι Τζόνσον έστειλαν προσκλήσεις για το γαμήλιο πάρτι τους

Μέσα σε όλα, ο Μπόρις και η Κάρι Τζόνσον έστειλαν προσκλήσεις για το γαμήλιο πάρτι τους

Το πρωθυπουργικό ζεύγος είχε παντρευτεί πέρυσι σε στενό κύκλο αλλά είχε αναβάλλει το πάρτι για αυτό το καλοκαίρι

marriage_boris
Τι και αν παραιτήθηκε από το κόμμα και είναι σχεδόν υπηρεσιακός πρωθυπουργός, ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι σχεδιάζουν το γαμήλιο πάρτι τους, ένα χρόνο μετά την τελετή.

Το ζευγάρι έχει στείλει προσκλήσεις για ένα πάρτι που θα γίνει στο Τσέκερς, την πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στα τέλη Ιουλίου, γράφει ο Guardian.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι είχαν παντρευτεί πέρυσι σε κλειστό κύκλο, με μόλις 30 καλεσμένους, λόγω των περιορισμών για την πανδημία, τους οποίους (όπως αποδείχθηκε στην πορεία) ο Μπόρις και οι συνεργάτες του δεν τηρούσαν και τόσο φανατικά όσο ήταν στο πρωθυπουργικό γραφείο. Ήδη από τότε ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού έλεγε ότι το ζευγάρι θα γιόρταζε το γεγονός το καλοκαίρι του 2022. Αυτό πράττουν λοιπόν τώρα, παρά την κυβερνητική κρίση που οδήγησε στην παραίτηση.

Ο Τζόνσον πλέον έχει μπει στο στόχαστρο στελεχών του κόμματός του, ακόμη και μετά τη σημερινή απόφασή του να αποχωρήσει από την ηγεσία του. Στελέχη, ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ, του έχουν ζητήσει να αποχωρήσει άμεσα και από την πρωθυπουργία, γιατί δεν έχει τη στήριξη του κόμματος αφήνοντας τον Ντόμινικ Ράαμπ υπηρεσιακό πρωθυπουργό ως την εκλογή νέου.

Η Κάρι Τζόνσον παρακολούθησε τη δήλωση παραίτησης του συζύγου της έχοντας μαζί της την κόρη τους Ρόμι σε μάρσιπο. Ο μεγαλύτερος γιος τους, Γουίλφ, ήταν στον προθάλαμο της πρωθυπουργικής κατοικίας.


Ειδήσεις σήμερα:

«Μικρή ήθελα να γίνω ναυπηγός, αστροναύτης ή υπάλληλος σούπερ μάρκετ» λέει η Δόμνα Μιχαηλίδου

Έρευνα: Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να ακούσουν για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Νέο βίντεο: Οι διαρρήκτες έχουν μπει στο χρυσοχοείο και προσπαθούν να σύρουν χρηματοκιβώτιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης