Πόλεμος στην Ουκρανία: Απελπισμένοι οι Ρώσοι στρατιωτικοί με τα πτώματα των συναδέλφων τους

Πόλεμος στην Ουκρανία: Απελπισμένοι οι Ρώσοι στρατιωτικοί με τα πτώματα των συναδέλφων τους

Νέα υποκλοπή συνομιλίας Ρώσου στρατιωτικού παρουσίασε η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) - «Ξέρεις πόσα πτώματα είδα; Χωρίς κεφάλια, χωρίς πόδια, χωρίς κορμό, χωρίς τίποτα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ρώσος

oukrania_rwssikos_stratos_xr
Ο αριθμός των νεκρών και τραυματιών Ρώσων στρατιωτών προκαλεί πραγματική υστερία στους κόλπους των Ρώσων στρατιωτικών που ονειρεύονται να γυρίσουν στα σπίτια τους ζωντανοί, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform επικαλούμενο ανακοίνωση της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU), η οποία κοινοποίησε την συνομιλία που είχε ένας Ρώσος στρατιωτικός από την περιοχή της Χερσώνας και την οποία υπέκλεψε.

«Θα μείνω άρρωστος για όλη μου την ζωή. Ξέρεις πόσα πτώματα είδα; Χωρίς κεφάλια, χωρίς πόδια, χωρίς κορμό, χωρίς τίποτα, έτσι απλά, τους ρίχνουν μέσα στα ‘τσίγκινα’ φέρετρα. Απλώς τους μαζεύουν, πετάνε μέλη, κομμάτια. Σκοτάδι, δεν θα γίνω ποτέ καλά» αναφέρεται στην ανακοίνωση της SBU. Μάλιστα, ο Ρώσος στρατιωτικός φέρεται να λέει ότι δεν φαντάζεται πώς θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή σε μια ειρηνική πόλη και πως αν επιστρέψει πίσω, σχεδιάζει να επισκεφθεί εκκλησίες και μοναστήρια.

В окупантів стається справжня істерика від кількості убитих і поранених російських військових


Η SBU σημειώνει ότι οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν ένα σίγουρο τρόπο για μείνουν ζωντανοί. Αρκεί «να καλέσουν στον αριθμό 2402 που λειτουργεί για όλους τους εισβολείς που θέλουν να παραδοθούν ως αιχμάλωτοι». Όπως μετέδωσε το Ukrinform , άνδρες της SBU συνέλαβαν έναν κάτοικο του Χαρκόβου ο οποίος ενεργούσε για λογαριασμό των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών ή ισόβια με δήμευση των περιουσιακών του στοιχείων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Θηριώδης Ρομά επιτέθηκε σε ζευγάρι ηλικιωμένων στη Βάρη και τους άρπαξε ένα ολόχρυσο Rolex

Μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε από την ηπατίτιδα το 13 μηνών βρέφος

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο το τέταρτο γεωτρύπανο, «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης