Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, οικοδεσπότης της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη, δήλωσε σήμερα ότι η Συμμαχία στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στονΒλαντίμιρ Πούτιν για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: «Δεν θα νικήσεις».
Νωρίτερα, ο Ισπανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Ρωσία θα ανακηρυχθεί «βασική απειλή» για το ΝΑΤΟ στο πλαίσιο του νέου στρατηγικού δόγματος, από στρατηγικός «εταίρος» που ήταν προηγουμένως.
«Στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα στο Πούτιν: "δεν θα νικήσεις"», δήλωσε κατά την ομιλία του ο Πέδρο Σάντσεθ.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα