Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, οικοδεσπότης της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη, δήλωσε σήμερα ότι η Συμμαχία στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στονΒλαντίμιρ Πούτιν για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: «Δεν θα νικήσεις».
Νωρίτερα, ο Ισπανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Ρωσία θα ανακηρυχθεί «βασική απειλή» για το ΝΑΤΟ στο πλαίσιο του νέου στρατηγικού δόγματος, από στρατηγικός «εταίρος» που ήταν προηγουμένως.
«Στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα στο Πούτιν: "δεν θα νικήσεις"», δήλωσε κατά την ομιλία του ο Πέδρο Σάντσεθ.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη