Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 47χρονος μασέρπου κατηγορείται για βιασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, μία 34χρονη από την Ουκρανία πλήρωσε για να κάνει μασάζ. Ο 47χρονος μασέρ, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, φέρεται να ασέλγησε πάνω της θωπεύοντάς την.
Αμέσως μετά το περιστατικό η 34χρονη ανέφερε όλα όσα έγιναν στον 47χρονο σύζυγό της ο οποίος εντόπισε και ξυλοκόπησε τον μασέρ.
Η υπόθεση της ασέλγειας καταγγέλθηκε και στις αρχές με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον μασέρ και να τον οδηγούν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη.
Ο ίδιος ωστόσο κατά την κατάθεσή του αρνείται όλες τις κατηγορίες.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.