Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 47χρονος μασέρπου κατηγορείται για βιασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, μία 34χρονη από την Ουκρανία πλήρωσε για να κάνει μασάζ. Ο 47χρονος μασέρ, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, φέρεται να ασέλγησε πάνω της θωπεύοντάς την.
Αμέσως μετά το περιστατικό η 34χρονη ανέφερε όλα όσα έγιναν στον 47χρονο σύζυγό της ο οποίος εντόπισε και ξυλοκόπησε τον μασέρ.
Η υπόθεση της ασέλγειας καταγγέλθηκε και στις αρχές με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον μασέρ και να τον οδηγούν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη.
Ο ίδιος ωστόσο κατά την κατάθεσή του αρνείται όλες τις κατηγορίες.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.