Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει από τη Μαύρη Θάλασσα αστικές και στρατιωτικές υποδομές

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει από τη Μαύρη Θάλασσα αστικές και στρατιωτικές υποδομές

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας 5της Ουκρανίας υποστήριξε ότι μικρό ρωσικό πυραυλοφόρο πολεμικό εκτόξευσε τουλάχιστον 6 θαλάσσιους πυραύλους πλεύσης τύπου Kalibr – Βομβαρδιστικά Tu-22M3 εκτόξευσαν τουλάχιστον 10 πυραύλους σε Κίεβο, Λβιβ και Μικολάιφ

25786463
Η Ρωσία συνεχίζει να καταφέρει πυραυλικά πλήγματα από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και τα βομβαρδιστικά μακράς εμβέλειας έχοντας στόχους αστικές και στρατιωτικές υποδομές , δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας Αλεξάντρ Μοτουζιάνικ, μεταδίδει το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinform.

«Ιδιαίτερα από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας ένα μικρό πυραυλοφόρο πολεμικό εκτόξευσε τουλάχιστον έξι θαλάσσιους πυραύλους πλεύσης τύπου Kalibr και ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 μακράς εμβέλειας εκτόξευσαν τουλάχιστον 10 πυραύλους X-22 , θέτοντας στο στόχαστρο περιοχές του Κιέβου, του Λβίβ και του Μικολάιφ» δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.

25786464


Κλείσιμο
Ο Μοτουζιάνικ υπογράμμισε ότι στις επιχειρησιακές ζώνες της Μαύρης Θάλασσας και της Αζοφικής Θάλασσας τα πολεμικά πλοία συνεχίζουν να επιχειρούν επιδιώκοντας να απομονώσουν την περιοχή που διεξάγονται μάχες, τις επιχειρήσεις αναγνώρισης και υποστήριξης πυρός στην παράκτια κατεύθυνση.

25789203


Ο εχθρός συνεχίζει τον αποκλεισμό της ναυσιπλοΐας των εμπορικών πλοίων στο βόρειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας. Σε ετοιμότητα βρίσκονται δύο πυραυλοφόρα πλοία που φέρουν θαλάσσιους πυραύλους τύπου Kalibr, με συνολική δυνατότητα εκτόξευσης έως 18 πυραύλων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.

25786458
25789220


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί από τον εκτροχιασμό του τρένου στη Βαυαρία - Σε κρίσιμη κατάσταση 16 τραυματίες


Μετά τον Άλιμο και ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κόβει τη μουσική στις 11 το βράδυ στην παραλιακή


Οι πρώτες δηλώσεις του Ντεπ, μετά τη νίκη εις βάρος της Χερντ - «Σας ευχαριστώ, είμαι ακόμα σοκαρισμένος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης