Survivor: Η Στέλλα Ανδρεάδου αποχώρησε και ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε… τούμπα – Δείτε βίντεο

Survivor: Η Στέλλα Ανδρεάδου αποχώρησε και ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε… τούμπα – Δείτε βίντεο

Το… μπουστάρισμα των Κόκκινων, τα «φαντάσματα» της Βρισηίδας, η απογοήτευση του Τάλα, οι τσάμπα μάγκες και τα αποκρυπτογραφημένα μηνύματα

stella
Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας που αποχώρησε από το Survivor, με το τηλεοπτικό κοινό να μην εισακούει τις εκκλήσεις του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο μετά και την 9η φορά που βρέθηκε στον τάκο. Μαζί του θα συνεχίσει και η Μαίη Εμμανουλίδου. Ωστόσο η αποχώρηση της 31χρονης καθηγήτριας φυσικής αγωγής αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο τους Κόκκινους, οι οποίοι έχουν ξεχάσει πότε νίκησαν τελευταία φορά τους Μπλε.

Το σερί νικών και η επικοινωνία με τους δικούς τους, η τελευταία φέτος, έχει ανεβάσει την ψυχολογία των Μπλε στα ύψη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckftiz03f5k9)


Αντίθετα στα… τάρταρα βρίσκονται οι Κόκκινοι, οι οποίοι εκτός του ότι θα μειωθούν, αφού ένας εκ των Σπύρου, Στέλλας και Θωμαΐς θα αποχωρήσει έχουν να φάνε και πολύ καιρό, αλλά και να απολαύσουν σαν ομάδα ένα μεγάλο έπαθλο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfu5yqcviax)
Κλείσιμο


Μετά από 5,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο ο Σπύρος θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο Κερατσίνι. Ο 45χρονος φαρμακοποιός εύχεται το τηλεοπτικό κοινό να έχει κρατήσει στο παιχνίδι τα δυο κορίτσια της Κόκκινης ομάδας και η 9η φορά του στον τάκο να είναι και η τελευταία που ακούει το όνομά του .

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckftj734wjgp)


Από την πλευρά της η Στέλλα Ανδρεάδου χαρακτήρισε το Survivor ως ένα μαγικό ταξίδι και ανακάλεσε στη μνήμη της την ατάκα του Τριαντάφυλλου, ότι είναι ένα πανεπιστήμιο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckftj6fkd9ax)


Την ίδια ώρα τη Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως βλέπει… φαντάσματα και νομίζει ότι οι Κόκκινοι προσπαθούν να την βγάλουν κακιά και να της σπιλώσουν το όνομα γιατί ξεκινά το ατομικό και ξέρουν ότι έχει μείνει τέσσερις φορές από το κοινό. Μάλιστα υποσχέθηκε πως αυτή τη φορά θα είναι ήσυχη για να δει πως θα αντιδράσουν οι αντίπαλοι και αν θα εκτεθούν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfu7yq0sfch)


Για τον Στάθη Σχίζα η εβδομάδα που φεύγει ήταν η χειρότερη, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε «τρελό μπουστάρισμα» που μίλησε με τη γιαγιά της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfu8xjpv5e9)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfucpmitha1)


Στον αγωνιστικό στίβο φάνηκε ξεκάθαρα πως για την ώρα τίποτα δεν σταματά τους Μπλε από το να πανηγυρίζουν μόνο νίκες. Με εξαίρεση τις Μαίη (4 νίκες) και Στέλλα (5 νίκες) που προσπάθησαν να ξυπνήσουν τους Κόκκινους, χωρίς όμως αποτέλεσμα, και τα δυο σκέλη ολοκληρώθηκαν με 8-5 υπέρ των Μπλε, οι οποίοι έφτασαν το σερί στο 7-0.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfvudh939td)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfw9xg2hq4p)


Οι Κόκκινοι ήταν απαρηγόρητοί για ακόμα μια ήττα τους και κυρίως ο Γιώργος Ταλάντσεβ που μαζί με το Σπύρο δεν έφεραν ούτε μια νίκη, με τη Στέλλα να προσπαθεί να του ανεβάσει την ψυχολογία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfwwqvn4rqx)


Στο Συμβούλιο ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε καζούρα στους Μπλε για τα αποκρυπτογραφημενα μηνύματα που δήθεν στέλνει για να τον κρατήσει ο κόσμος, ενώ έριξε και τις σπόντες του για τους «τσάμπα μάγκες» που λένε ότι θα έβγαιναν στον τάκο απέναντι του για να τον διώξουν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfxyhqzi6o1)


Η Ασημίνα του εξήγησε ότι για να βγει κάποιος από τους Μπλε απέναντι του θα έπρεπε πρώτα να χάσουν κάτι που δεν συνέβη, ενώ και ο Άρης του είπε ότι αν έχαναν τότε είχαν σχεδιάσει να βγουν απέναντι του αλλά τελικά δεν θέλουν να φύγει γιατί είναι αδύναμος παίκτης και αυτό συμφέρει τους Κόκκινους.

Ο Μαρτίκας ευχήθηκε ακόμα μια φορά να ακούσει το όνομα του, ωστόσο αν παραμείνει για 9η φορά δεν θα ζητήσει ξανά κάτι από το τηλεοπτικό κοινό και θα παλέψει μέχρι τέλους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfy4m1y073t)


Η μεγαλοπρεπής τούμπα του φαρμακοποιού προκάλεσε γέλια στην αντίπαλη ομάδα, με τον Άρη να κάνει την πρόβλεψη πως ο Μαρτίκας θα μείνει γιατί χαρίζει στιγμές γέλιου στον κόσμο εντός και εκτός αγωνισμάτων.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfy4jr7532x)


Τελικά οι προβλέψεις του Άρη βγήκαν αληθινές με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι η Στέλλα Ανδρεάδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfyigxuozgx)




Ειδήσεις σήμερα

Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύγκρουση, γυναίκα φωνάζει «μακελειό»

Πόλεμος στην Ουκρανία - Washington Post: Οι Ρώσοι πήραν από το Τσερνόμπιλ εξοπλισμό 135 εκατ. δολαρίων

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ την «είδε» πρόεδρος - Εισηγείται να φύγουν Ποτσετίνο, Νεϊμάρ και άλλοι 12 παίκτες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης