Παραλήρημα Μπαχτσελί με ύβρεις κάτα του Μητσοτάκη: «Ύπουλος και άνανδρος όσο οι παππούδες του»

Παραλήρημα Μπαχτσελί με ύβρεις κάτα του Μητσοτάκη: «Ύπουλος και άνανδρος όσο οι παππούδες του»

«Ύπουλος και άνανδρος όσο οι παππούδες του» ήταν η παραληρηματική δήλωση του Ντεβλέτ Μπαχτσελί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Το τουρκικό έθνος θα αντισταθεί μέχρι τέλους στην πολιτική των παρενοχλήσεων και των προκλήσεων της Ελλάδας, υποστήριξε ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν

Μπαχτσελί: Μπορούμε να έρθουμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο και να δείξουμε τι έγινε το 1922!
Με ένα απίστευτο υβρεολόγιο ο ηγέτης των Τούρκων εθνικιστών και κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, καταφέρθηκε εναντίον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Μπαχτσελί μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του τόνισε πως «αποτελεί ιστορική ρήξη, άτιμη αδυναμία ότι αυτός ο πρωθυπουργός, που δειλά κατέφυγε κάτω από τα φτερά των ΗΠΑ και μιλά πέρα-δώθε, φιλοδοξεί να γίνει το πιόνι της Δύσης. Ο Μητσοτάκης, που έφερε στην ατζέντα τον χάρτη της Γαλάζιας Πατρίδας στη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και παραπονέθηκε για την Τουρκία, είναι τόσο ύπουλος και άνανδρος όσο οι παππούδες του. Το τουρκικό έθνος θα αντισταθεί μέχρι τέλους στην πολιτική των παρενοχλήσεων και των προκλήσεων της Ελλάδας και θα σταθεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες απέναντι στους επιτιθέμενους στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο».

«Κατά τη γνώμη μας, είναι αρκετά προβληματικό το γεγονός ότι η ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο αμερικανικό Κογκρέσο καταχειροκροτήθηκε 37 φορές σε 42 λεπτά, οι δέκα εκ των οποίων όρθιες. Δεν ξέρουμε τι βρήκαν οι βουλευτές στην ομιλία του Μητσοτάκη, αλλά αν κάτι γνωρίζουμε είναι ότι συναντήθηκαν σε κοινό έδαφος κατά της Τουρκίας», τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη επεσήμανε πως «αναφερόμενος στην "ειρηνευτική επιχείρηση της Κύπρου" το 1974, ο Έλληνας πρωθυπουργός, που υποστήριξε ότι ο Ελληνισμός υπέφερε επί 48 χρόνια και απέκτησε μια ανίατη πληγή, αγνόησε τα γεγονότα και προσπάθησε να κρύψει τη βαρβαρότητα. Πρώτα απ' όλα να γνωρίζουν όλοι ότι η Κύπρος είναι και θα παραμείνει τουρκική. Όσο κι αν αντιτίθεται ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος στην Κύπρο από τη λύση των δύο κρατών, η οποία θα βασίζεται στην κυριαρχία και την ισότητα. Η βούληση της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Ή θα το δεχτούν πρόθυμα ή αυτός ο στόχος θα γίνει πραγματικότητα. Πότε θα θυμηθεί ο Μητσοτάκης τις σφαγές, τις αιματηρές επιθέσεις, τις θηριωδίες και τα βασανιστήρια κατά των Τουρκοκυπρίων; (...) Το πεπρωμένο της Κύπρου δεν είναι η ελληνοκρατία, αλλά η τουρκοκρατία».



Ειδήσεις σήμερα:

Αυτό είναι το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

«Η αρραβωνιαστικιά του τον βρήκε τραυματισμένο μετά τη ληστεία και λέει ότι ο γιος μου τη σκηνοθέτησε» λέει ο πατέρας του γαμπρού

Ευλογιά των πιθήκων: Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν, πότε και με ποιο εμβόλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης