Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη το Μπάφαλο, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης (βορειοανατολικά), όπου διαπράχθηκε το Σάββατο σφαγή δέκα ανθρώπων σε σούπερ μάρκετ με ρατσιστικά κίνητρα, ανακοίνωσε χθες Κυριακή ο Λευκός Οίκος.
«Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία (σ.σ. Τζιλ Μπάιντεν) θα μεταβούν στο Μπάφαλο για να μοιραστούν την οδύνη μιας κοινότητας που έχασε δέκα μέλη της σε αυτή τη φρικιαστική και παράλογη σφαγή», διευκρίνισε η αμερικανική προεδρία σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.
Jill and I will travel to Buffalo on Tuesday to grieve with the community that lost ten lives in a senseless and horrific mass shooting.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.