Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη το Μπάφαλο, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης (βορειοανατολικά), όπου διαπράχθηκε το Σάββατο σφαγή δέκα ανθρώπων σε σούπερ μάρκετ με ρατσιστικά κίνητρα, ανακοίνωσε χθες Κυριακή ο Λευκός Οίκος.
«Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία (σ.σ. Τζιλ Μπάιντεν) θα μεταβούν στο Μπάφαλο για να μοιραστούν την οδύνη μιας κοινότητας που έχασε δέκα μέλη της σε αυτή τη φρικιαστική και παράλογη σφαγή», διευκρίνισε η αμερικανική προεδρία σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.
Jill and I will travel to Buffalo on Tuesday to grieve with the community that lost ten lives in a senseless and horrific mass shooting.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας