Πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ στο Μπάφαλο – Αναφορές για 8 νεκρούς

Πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ στο Μπάφαλο – Αναφορές για 8 νεκρούς

Συναγερμός στην αστυνομία που έσπευσε στο Tops Markets – Ο δράστης φέρεται ότι έκανε livestream την ώρα της επίθεσης και συνελήφθη

buffalo
Πολλαπλοί πυροβολισμοί σημειώθηκαν στα Tops Markets στην οδό Τζέφερσον στο Μπάφαλο, σύμφωνα με αναφορές ατόμων που βρίσκονται εκεί. Στέλεχος της κομητείας ανέφερε ότι η αστυνομία βρίσκεται ήδη στο σημείο και κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν στο σημείο.

Βίντεο και φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο twitter δείχνουν ότι η αστυνομία έβαλε χειροπέδες σε έναν ύποπτο, ενώ 9 άτομα φέρεται ότι έχουν δεχθεί πυροβολισμούς. Το NBC της Νέας Υόρκης μετέδωσε ότι υπάρχουν οκτώ νεκροί και ένας τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση. Πηγές ανέφεραν ότι ο ύποπτος ένοπλος μπήκε στο κατάστημα κουβαλώντας τουφέκι και φορούσε στρατιωτικό εξοπλισμό ή έναν τύπο πανοπλίας.

Το περιστατικό ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν αξιωματικοί της αστυνομίας κλήθηκαν στο Tops Markets στο 1275 Jefferson Avenue. Όταν έφτασαν στο σημείο, μαζί και με άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της πολιτείας της Νέας Υόρκης, βρήκαν αρκετά θύματα στο έδαφος έξω από το σούπερ μάρκετ και άλλα μέσα στο κατάστημα.




Κλείσιμο


Ο δράστης φέρεται ότι έκανε livestream την ώρα της επίθεσης. 

livestream




Η κυβερνήτης της πολιτείας δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά το περιστατικό και ζήτησε από όσους βρίσκονται στο Μπάφαλο να αποφεύγουν την περιοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών και των τοπικών αξιωματούχων.



Ο ύποπτος έγραψε σε διαδικτυακό μανιφέστο ότι παρακινήθηκε από τη θεωρία συνωμοσίας ότι οι λευκοί θα εξαλειφθούν από άλλες φυλές.






Ειδήσεις σήμερα:

«Έφερε την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο τρεις ώρες μετά το πρώτο επεισόδιο» κατέθεσε γιατρός για την Πισπιρίγκου


Eurovision 2022: Σε εξέλιξη ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού


Κυπελλούχος Αγγλίας η Λίβερπουλ - Νίκησε 6-5 την Τσέλσι στα πέναλτι με τον Τσιμίκα να ευστοχεί στο τελευταίο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης