Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία εξακολουθεί να στέλνει στρατεύσιμους στην Ουκρανία, λέει το Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία εξακολουθεί να στέλνει στρατεύσιμους στην Ουκρανία, λέει το Κίεβο

Σύμφωνα με ενημέρωση της  Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας, οι στρατεύσιμοι συμμετέχουν αυτή τη στιγμή στις επιχειρήσεις στο Χάρκοβο -  Ακόμα, οι ρωσικές αρχές έχουν στείλει υποχρεωτικά 40 γιατρούς στο Ντονέτσκ για «εθελοντική βοήθεια»

donbass_army
Η Ρωσία  συνεχίζει να στέλνει στρατεύσιμους στις εχθροπραξίες στο έδαφος της Ουκρανίας, όπως ανέφερε η Διεύθυνση Πληροφοριών του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας στο Telegram.

«Διαπιστώθηκε ότι στρατεύσιμοι εμπλέκονται σε εχθροπραξίες στο έδαφος της Ουκρανίας ως μέρος του 217ου αερομεταφερόμενου συντάγματος της 98ης αερομεταφερόμενης μεραρχίας (με έδρα το Ιβάνοβο). Επί του παρόντος, η 98η Μεραρχία των κατακτητών συμμετέχει σε εχθροπραξίες στην περιοχή του Χαρκόβου», αναφέρεται στην ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι οι νεοσύλλεκτοι με την 8η Στρατιά της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας του ρωσικού στρατού υποβάλλονται σε τετραήμερες ασκήσεις, μετά τις οποίες αναπτύσσονται για να αναπληρώσουν τις απώλειες στις τάξεις των μηχανοκίνητων μονάδων πεζικού στην Ουκρανία.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι οι ρωσικές αρχές έχουν υποχρεώσει έως και 40 γιατρούς της Κριμαίας να μεταβούν για δυο εβδομάδες στα κατεχόμενα εδάφη της περιοχής του Ντονέτσκ και να προσφέρουν «εθελοντική βοήθεια».


Ειδήσεις σήμερα:

Reuters: Στις 9 Μαΐου ο Πούτιν θα προειδοποιήσει τη Δύση για «τη συντέλεια του κόσμου»

Βήμα - βήμα η διαδικασία για να πάρετε την επιστροφή έως €600 του ηλεκτρικού ρεύματος

Αυτός είναι ο 55χρονος από την Καβάλα που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης