Ολλανδία: Πυροβολισμοί σε φάρμα θεραπευτικού χαρακτήρα στο Ρότερνταμ - Νεκρές μια 16χρονη και μια 34χρονη

Ολλανδία: Πυροβολισμοί σε φάρμα θεραπευτικού χαρακτήρα στο Ρότερνταμ - Νεκρές μια 16χρονη και μια 34χρονη

Ένα αγόρι 13 ετών και μια 20χρονη κοπέλα τραυματίστηκαν σοβαρά - Ο φερόμενος ως δράστης, που παρουσιάζεται ως ψυχικά διαταραγμένος, συνελήφθη

agroktima_ollandia
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε αγρόκτημα θεραπευτικού χαρακτήρα στην Ολλανδία, προκαλώντας τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο. Ο φερόμενος ως δράστης, που παρουσιάζεται ως ψυχικά διαταραγμένος, συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία και μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η ολλανδική αστυνομία δήλωσε ότι συνέλαβε έναν 38χρονο άνδρα μετά το δράμα που σημειώθηκε στο Αλμπλάσερνταμ, κοντά στο Ρότερνταμ, σε πολύ μικρή απόσταση από τους διάσημους ανεμόμυλους του Κίντερνταϊκ, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

Ένα 16χρονο κορίτσι και μια 34χρονη γυναίκα έχασαν τη ζωή τους, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Twee doden bij ongeval tussen scooter en auto Edisonweg Alblasserdam
Κλείσιμο


Ένα αγόρι 13 ετών και μια 20χρονη κοπέλα τραυματίστηκαν σοβαρά.

"Ο ύποπτος συνελήφθη και το όπλο κατασχέθηκε. Οι αυτόπτες μάρτυρες δέχονται υποστήριξη, μια βοήθεια οργανώνεται γι αυτούς. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη", δήλωσε η αστυνομία του Ρότερνταμ στο Twitter.

roterdam_1
roterdam_2


Το κίνητρο του εγκλήματος δεν είναι ακόμη γνωστό. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο ύποπτος έδρασε μόνος, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση NOS.

Ο άνδρας, 38 ετών, γνώριμος στην αστυνομία εδώ και χρόνια, χαρακτηρίστηκε "διαταραγμένος" και παρουσιάστηκε ως προβληματικό άτομο, μετέδωσαν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα σε ένα αγρόκτημα όπου παιδιά, νέοι και ενήλικες που υποφέρουν από μια αναπηρία ή μια ψυχική νόσο εργάζονται με ζώα ως μορφή θεραπείας, σύμφωνα με την NOS.


Ειδήσεις σήμερα:

Βήμα - βήμα η διαδικασία για να πάρετε την επιστροφή έως €600 του ηλεκτρικού ρεύματος

Αυτός είναι ο 55χρονος από την Καβάλα που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Νέο πλήγμα σε ρωσική φρεγάτα στη Μαύρη Θάλασσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης