Τζεφ Μπέζος: Η ερωμένη του συνάντησε τα... πεθερικά της σε ιταλικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Τζεφ Μπέζος: Η ερωμένη του συνάντησε τα... πεθερικά της σε ιταλικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Η Λόρεν Σάντσεζ φορούσε κολλητό τζιν, ψηλοτάκουνες γόβες κι ένα διαμαντένιο κολιέ - Πώς τους απαθανάτισαν οι παπαράτζι στις ΗΠΑ

jeff-bezos
Oικογενειακή υπόθεση! Ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος και η ερωμένη του, Λόρεν Σάντσεζ, εθεάθησαν σε διάσημο ιταλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη να απολαμβάνουν ένα λουκούλλειο δείπνο με τους γονείς του πάμπλουτου Αμερικανού.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η 52χρονη Σάντσεζ συνάντησε την Κυριακή τα ...πεθερικά της, Μιγκέλ και Τζακλίν, στο δημοφιλές στέκι διασημοτήτων «Emilio's Ballato». Για την περίσταση, η Σάντσεζ ντύθηκε casual επιλέγοντας ένα κολλητό τζιν που επιδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ψηλοτάκουνες γόβες κι ένα διαμαντένιο κολιέ, πιθανότατα δώρο του εραστή της.

Προτού βγουν για φαγητό με τους γονείς του «κυρίου Amazon», Μπέζος και Σάντσεζ έκαναν βόλτα στα καταστήματα του Σόχο, όπως γράφει το βρετανικό δημοσίευμα. Υπενθυμίζεται ότι, ο 58χρονος δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon και η Σάντσεζ είναι αχώριστοι από το 2019.

Το ζευγάρι μάλιστα δεν κρύβει τον έρωτά του προσφέροντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό στους παπαράτσι. Πρόσφατα ο φακός τους απαθανάτισε στο Σεν Μπαρτς της Καραιβικής, στο πολυτελές σκάφος του 57χρονου Αμερικανού Μίδα με τον Μπέζος να επιδεικνύει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί το μυώδες σώμα που «έχτισε» ύστερα από πολλές ώρες γυμναστικής και υγιεινής διατροφής.

Στο πλευρό του, η Λόρεν Σάντσεζ φορούσε ένα μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι και να δείχνει την τρυφερότητά της στον πάμπλουτο Αμερικανό. Η ερωμένη του Μπέζος δεν έχανε πάντως την ευκαιρία να ποζάρει όλο σκέρτσο στο φακό αναδεικνύοντας τα κάλλη της.  

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», από τότε που χώρισε τη σύζυγό του Μακένζι, ο πάμπλουτος Αμερικανός άρχισε να προσέχει πολύ την διατροφή και την εξωτερική του εμφάνιση, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια που έχει σχέση με την μελαχρινή τηλεπαρουσιάστρια.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε το δεσμό του τον Ιανουάριο του 2019 μετά τον χωρισμό του Μπέζος με τη σύζυγό του, Μακένζι. Έκτοτε έχουν κάνει διακοπές αρκετές φορές στο νησί Σεν Μπαρτς της Καραιβικής.
,
Τον περισσότερο χρόνο, Μπέζος και Λόρεν βρίσκονται σε μία έπαυλη στη Χαβάη, την οποία αγόρασε πρόσφατα ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος. Το πολυτελές οίκημα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τρία κτίρια και μια ιδιωτική παραλία.


Ειδήσεις σήμερα

Σταϊκούρας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακοινωθούν νέα μέτρα και τον Μάιο

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: «Έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο του 4χρονο παιδάκι

Ο Έλον Μασκ θέλει να δεσμεύσει όσο το δυνατόν μικρότερο μέρος της περιουσίας του στην εξαγορά του Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης