Επεισόδια σημειώθηκαν στο Παρίσι μετά την ανακοίνωση του exit poll που δείχνει ότι ο Εμανουέλ Μακρόνεπανεκλέγεται πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας με ποσοστό 58% έναντι 42% της Μαρίν Λεπέν.
Αναρχικοί ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Δημοκρατίας, φωνάζοντας συνθήματα. Ένα γκρουπ διαμαρτυρόμενων εισήλθε σε εμπορικό κέντρο, προκαλώντας την επέμβαση της αστυνομίας, ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να κλείσουν έναν δρόμο.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.