Πόλεμος στην Ουκρανία: Στον «αέρα» έκλαψε δημοσιογράφος ιαπωνικού καναλιού για τις θηριωδίες στην Μπούτσα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στον «αέρα» έκλαψε δημοσιογράφος ιαπωνικού καναλιού για τις θηριωδίες στην Μπούτσα

Η δημοσιογράφος από την Ιαπωνία ενημέρωνε τους τηλεθεατές ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν τίμησε τους στρατιώτες του αλλά εκείνη την ώρα έβαλε τα κλάματ στον «αέρα»

japan
Την παγκόσμια κοινή γνώμη έχουν συγκλονίσει οι θηριωδίες στη μαρτυρική πόλη Μπούτσα, με τη Δύση να μιλά για εγκλήματα πολέμου από τη Ρωσία. Στο θέαμα αλλά και στην είδηση της σχεδόν ολοκληρωτικής καταστροφής δεν έμεινε ανεπηρέαστη και δημοσιογράφος από την Ιαπωνία.

Η δημοσιογράφος σε ιαπωνικό κανάλι, καθώς εκφωνούσε την είδηση για την κατάσταση στην αιματοβαμμένη Μπούτσα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ήταν η στιγμή που ενημέρωνε τους τηλεθεατές ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν τίμησε τους στρατιώτες του γιατί αποτέλεσαν... πρότυπο στις ειδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σκούπισε τα δάκρυα της και είπε: «Υπάρχουν ακόμα πολλοί άμαχοι που είναι εγκλωβισμένοι. Λυπάμαι, με συγχωρείτε…». Και συνέχισε: «Η τελευταία είδηση ότι ο Πούτιν τίμησε τους στρατιώτες με κάνει… συγγνώμη, απλώς είναι απογοητευτικό. Συγγνώμη. Θα ηρεμήσω».

Ειδήσεις σήμερα:

Μάικ Τάισον: Εκπρόσωπός του ισχυρίζεται πως ο συνεπιβάτης του πέταξε ένα μπουκάλι πριν ξεκινήσει να τον γρονθοκοπεί - Δείτε βίντεο

Αναχώρησε η αποστολή για το Άγιο Φως - Πού υπήρξε διαφωνία με το Ισραήλ για την παραλαβή του

Νέα πυρά της Ζαχάροβα κατά της Ελλάδας: Σας βοηθήσαμε να απελευθερωθείτε και εσείς απελάσατε Ρώσους διπλωμάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης