Νέα σοκαριστικά βίντεο από τη Σανγκάη: Κάνουν rapid test, με απίστευτη βιαιότητα, σε ανήλικο παιδί

Νέα σοκαριστικά βίντεο από τη Σανγκάη: Κάνουν rapid test, με απίστευτη βιαιότητα, σε ανήλικο παιδί

Υποβάλλονται καθημερινά όλοι οι πολίτες σε τεστ για τον κορωνοϊό  - Ελέγχουν ακόμη και τις γάτες -  Αρπάζουν τους πολίτες από τα σπίτια τους και τους πάνε σε στρατόπεδα καραντίνας

rapidtest00
Νέα σοκαριστικά βίντεο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από τη Σανγκάη τα οποία αποτυπώνουν το απάνθρωπα μέτρα που έχουν ληφθεί από τις τοπικές Αρχές με σκοπό, όπως λένε, να περιορίσουν τη διασπορά του κορωνοιού.

Βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Twitter δείχνει πώς με απίστευτη βιαιότητα ένα ανήλικο αγόρι -που πλαντάζει- στο κλάμα υποβάλλεται σε ραπιντ τεστ.



Την ίδια ώρα ένα άλλο στιγμιότυπο δείχνει δύο γονείς να κρατούν το ανήλικο παιδί τους προκειμένου άνδρας από ειδικό κλιμάκιο να του πάρει επίχρισμα χωρίς όμως να τα καταφέρνει. 




Κάθε μέρα υποβάλλονται όλοι σε τεστ

Στην πόλη των 25εκατ ανθρώπων τα μέτρα ξεπερνούν κάθε αυστηρότητα. Τέτοιες σκηνές δεν θυμίζουν ούτε τις πρώτες ημέρες του lockdown στην Ουχάν.

Κλείσιμο


Οι πολίτες περιμένουν σε τεράστιες ουρές καθημερινά ώστε να περάσουν από τον υποχρεωτικό έλεγχο. Όσοι το αποφύγουν οι Αρχές ενημερώνονται αυτόματα και τους συλλαμβάνουν αναγκάζοντάς τους με τη βία να υποβληθούν σε έλεγχο. 



Βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνει κλιμάκιο να κάνει ραπιντ τεστ ακόμη και σε ζώα. 





Αρπάζουν τους πολίτες μέσα από τα σπίτια τους και τους πάνε σε στρατόπεδα καραντίνας


Οι τοπικές Αρχές να μετέρχονται οποιουδήποτε μέσου προκειμένου να διασφαλίσουν πως θα περιορίσουν τη διασπορά του κορωνοιού.

Το παρακάτω βίντεο που πραγματικά σοκάρει αλλά και καταδεικνύει την καταπάτηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων δείχνει οπλισμένους άντρες, φορώντας στολές κατά της Covid να προσπαθούν να αρπάξουν πολίτη μέσα από το ίδιο του το σπίτι με σκοπό να τον μεταφέρουν στα «στρατόπεδα καραντίνας» που έχει η δημιουργήσει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοιού.

Ο άνδρας που απεικονίζεται στο βίντεο είναι ένας από τους πολλούς κατοίκους της πόλης που αρνούνται να μεταβούν στα camp. Μάλιστα σύμφωνα με αναφορές οι Αρχές οδηγούν βιαίως στα στρατόπεδα καραντίνας ακόμη και ανθρώπους και με αρνητικό τεστ!



Άνδρες με βαρύ οπλισμό, έχουν το ελεύθερο από τις Αρχές, να εισβάλουν στα σπίτια πολιτών να τους αρπάζουν, με κάθε τρόπο, και να τους οδηγούν στα στρατόπεδα.

«Είστε όλοι γκάγκστερς… Ξέρετε το αποτέλεσμα του τεστ μου. Είστε ο γ@@@ υπόκοσμος. Σας λέω βγείτε έξω», τους λέει ενώ βρίσκεται στο μπαλκόνι του πολυόροφου κτιρίου όπου στεγάζεται το σπίτι του.

Στη συνέχεια ακούγεται κάτι σαν πυροβολισμός και οι οπλισμένοι «μαχητές του κορωνοιού» βγαίνουν στο μπαλκόνι με τις ασπίδες με σκοπό να τον ακινητοποιήσουν.

«Μην σκαρφαλώνεις πάνω μου, τράβα του το πόδι», λέει κάποιος από το «ειδικό κλιμάκιο» σύμφωνα με όσα γράφουν στο twitter. Ο άνδρας αντιστέκεται σθεναρά. Κάποιος ζητάει ένα μαχαίρι και στη συνέχεια αναζητούν το όνομά του. «Το βρήκα», φωνάζει κάποιος άλλος. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο άνδρας πέφτει στο έδαφος και δεν κινείται.






«Όχι» στη χαλάρωση των μέτρων λέει ο Σι Τζινπίνγκ - «Θέλουμε δυναμική εκκαθάριση»

Η Κίνα δεν πρέπει να χαλαρώσει τα μέτρα έλεγχου και πρόληψης της COVID, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη νήσο Χαϊνάν, στο νότιο τμήμα της χώρας, όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο.

Τα σχόλιά του έγιναν γνωστά ενώ η οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας, η Σανγκάη, κατέγραψε πάνω από 25.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Οι τοπικές αρχές υφίστανται τεράστιες πιέσεις για να περιορίσουν τη μεγαλύτερη έξαρση της Covid στην Κίνα από τότε που εντοπίστηκε αρχικά ο ιός στην κινεζική πόλη Ουχάν στα τέλη του 2019.


Ο Σι δήλωσε ότι η Κίνα πρέπει να συνεχίσει την αυστηρή πολιτική της «δυναμικής εκκαθάρισης της COVID», προσπαθώντας παράλληλα να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο των μέτρων της COVID στην οικονομία και την κοινωνία, σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Από 1ης Μαΐου τέλος στα πιστοποιητικά - Οι ανακοινώσεις Πλεύρη

Κορυδαλλός: Συνελήφθη στη Δυτική Αττική ο βιαστής της 17χρονης

Θετική στον κορωνοϊό η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης